whatsapp-zavadi-videohovory-pro-vsechny
Novinka WhatsApp zavádí videohovory pro všechny

WhatsApp zavádí videohovory pro všechny

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 11. 2016 14:00

Populární komunikační kanál WhatsApp se dočkal zásadní novinky, která rozšířuje jeho možnosti komunikace. K hlasovým hovorům se od dnešního dne přidávají také videohovory. Ty mohli doposud testovat pouze vybraní uživatelé.

Reklama

WhatsApp asi není třeba nijak zdlouhavě představovat. Díky této službě lze spolehlivě a pohodlně komunikovat s přáteli, rodinou a dalšímu lidmi, kteří mají právě na svém telefonu nainstalovanou stejnojmennouaplikaci. Aplikace umožňuje pohodlně posílat zprávy, obrázky, ale také telefonovat a od dnešního se naučila i videohovory.

Samotné videohovory probíhají úplně stejně jako standardní hlasové volání. Uživateli stačí zvolit ikonku volání v jakémkoli chatu s WhatsApps kontaktem a objeví se před ním nabídka, kde může zvolit, jestli chce volat či uskutečnit videohovor. Podmínkou je připojení k internetu a rovněž je zapotřebí, aby nejnovější verzi aplikace měla ve svém telefonu nainstalovanou i protistrana.

Nová verze aplikace WhatsApp je pro uživatele zpřístupňována ve fázích a je proto možné, že vám nebude hned nabídnuta. V následujících dnech by však měla být již dostupná pro všechny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama