windows-7-family-pack
Apple Novinka Windows 7 Family Pack

Windows 7 Family Pack

Martin Stančík

Martin Stančík

2. 7. 2009 00:00 6

Jedna z podstatných nevýhod Windows 7 oproti konkurenčnímu systému od Apple byla ještě donedávna absence tzv. Rodinného balíčku.  

Reklama


Na webu ZDNet se však objevila zpráva, že by Microsoft mohl u příštího operačního systému myslet také na rodinné příslušníky a díky rodinnému balíčku ulehčit rodinným financím. V licenčním ujednání pro Windows 7 Home Premium se přímo píše, že "pokud jste kvalifikován v programu Family Pack, můžete nainstalovat jednu kopii softwaru na tři počítače v jedné domácnosti." Podle úvah analytiků by tento balíček mohl ve Spojených státech přijít na 189 dolarů - o deset dolarů méně, než stojí Family Pack od Apple.

Windows 7 Family Pack
i Zdroj: PCTuning.cz

Mimochodem, Family Pack je zakotven i v podmínkách u Windows 7 Home Premium E (verze pro Evropu bez Internet Exploreru). Stejně jako u balíčku pro uživatele operačního systému od Apple, i u Microsoftu nejspíše nebude možné využít Family Pack ve firemním prostředí, i když to softwarový gigant zatím přímo nezakázal. Microsoft však s podobnými licenčními podmínkami má své zkušenosti - na tři počítače v jedné domácnosti můžete nainstalovat například balík Office 2007 Home nebo Student. Kolik myslíte, že bude Family Pack stát u nás?  

Zdroj: ZDNet
   

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama