windows-7-rc1-v-dubnu
Novinka Windows 7 RC1 v dubnu

Windows 7 RC1 v dubnu

Michal Kleman

Michal Kleman

22. 2. 2009 00:00 5

Nadcházející operační systém splečnosti Microsoft měl být původně vydán v březnu (III.) tohoto roku. Nové informace však tvrdí, že vydání se posune na desátý den v dubnu (IV.).

Reklama

To, že nyní build 7048 bude RC verze je kachna snad ví již každý (a kdo ne, může číst zde). Naskýtá se tedy otázka, kdy se dočkáme opravdové Release Candidate verze tohoto systémů. Hodnotné informace přinesl opět server ArsTechnica, Microsoft Windows 7 by se měl dostat mezi širokou veřejnost 10.4.2009. Microsoft navíc uvolní Windows 7 RC1 pro všechny, ne pouze pro beta testery, což jistě ostřílené testery (a hlavně privilegované odběratele) skupin jako MSDN a TechNet nepotěší.

Windows 7 RC1 v dubnu
i Zdroj: PCTuning.cz

Microsoft se pravděpodobně "poslední beta verzi" opravdu přibližuje, už od devátého ledna (I.) mnoho testerů nedostává buildy s označením nad 7000 a poslední pre-RC budou pravděpodobně označeny 7046 a 7048, z čehož build 7046 je právě kompilován. Je otázkou, jestli tým vývojářů opravdu stihne vydat RC1 už 10.4, jelikož testeři během provozu systému poskytli Microsoftu přes 500000 návrhů, a to pouze tlačítkem "Send Feedback," což je pouze jedna z možností odezvy směrem k vývojářům, na jednoho vývojáře Microsoftu tak padlo skoro 500 rad, nápadů a stížností.

Podle NordicHardware a ArsTechnica

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama