windows-8-nabidnou-vlastni-pdf-ctecku
Novinka Windows 8 nabídnou vlastní PDF čtečku?

Windows 8 nabídnou vlastní PDF čtečku?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 4. 2011 13:30 5

Je pravděpodobné, že s příchodem nového operačního systému odpadnou časté aktualizace aplikace Adobe. Nebude totiž potřeba.

Reklama

Nástupce populárního operačního systému Windows 7, o kterém se zatím nemluví jinak než o Windows 8, podle všeho přinese vlastní PDF čtečku s podporou multidotykového ovládání. S touto informací přišel známý a poměrně dobře informovaný publicista Paul Thurrott ze serveru SuperSite, který pravidelně zveřejňuje obrázky z testovacích verzí Windows 8 a je mimo jiné i autorem knihy Windows Phone 7 Secrets.

Aplikace tedy bude uzpůsobena multidotykovému ovládání a vypůjčí si určité prvky z rozhraní Metro. PDF čtečka se (pravděpodobně) jmenuje „Modern Reader“ a stane se součástí balíčku aplikací AppX, což vývojářům, protože jsou obsažené v jednom souboru, umožní s nimi lépe manipulovat.

Nepřehlédněte:

Windows 8 budou klást důraz na rozhraní Ribbon

Mimo to se spekuluje o dalších novinkách, např. o změnách v uživatelském rozhraní, které přinese rozšiřování konceptu Ribbon, či funkci obnovení do „továrního nastavení“. Pravděpodobně se ale objeví i pokročilá záloha dat History Vault.

Windows 8 nabídnou vlastní PDF čtečku?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama