windows-phone-7-marketplace-prekonal-hranici-25-tisic-aplikaci
Apple Novinka Windows Phone 7 Marketplace překonal hranici 25 tisíc aplikací

Windows Phone 7 Marketplace překonal hranici 25 tisíc aplikací

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 7. 2011 09:00 11

Prodejně se Windows Phone 7 příliš nedaří. Nicméně vývojáři jsou stále aktivní a po osmi měsících od uvedení platformy na trh se v obchodu nachází už přes 25 tisíc aplikací.

Reklama

Koncem týdne dosáhla platforma Windows Phone 7 významného jubilea, když počet aplikací v Marketplace překročil hodnotu 25 tisíc. Působivé je, že se obchod takto podařilo naplnit za pouhých osm měsíců.

V období mezi listopadem a březnem bylo reportováno 11,5 tisíc aplikací, tj. 2300 nových aplikací za měsíc. O další tři měsíce později se v Marketplace už nacházelo o dalších 13,5 tisíc aplikací více.

V posledních týdnech se uživatelé dočkali i titulů jako Angry Birds, Plants vs. Zombies atd. Proto lze říct, že Microsoft odvádí dobrou práci a je vidět, že vývojáře dostatečně motivuje, aby pro jeho platformu vyvíjeli. A s vyhlídkou aktualizace Mango, která přinese další vylepšení včetně multitaskingu, počet aplikací ještě naroste.

Kromě úspěchu Windows Phone 7 bylo v týdnu také oznámeno, že 450 dní po vydání iPadu se v App Store nachází přes 100 tisíc aplikací, které jsou určené výhradně pro tento tablet.

Windows Phone 7 Marketplace překonal hranici 25 tisíc aplikací
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Mobilecrunch

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama