windows-phone-8x-by-htc-od-dnesniho-dne-v-prodeji
Novinka Windows Phone 8X by HTC od dnešního dne v prodeji!

Windows Phone 8X by HTC od dnešního dne v prodeji!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 11. 2012 13:00 7

Dnes začal oficiálně prodej mobilního telefonu 8X by HTC s operačním systémem Windows Phone 8. V průběhu prosince se na pulty dostane také jeho sourozenec 8S.

Reklama

Mobilní telefon od HTC je vybaven dvoujádrovým procesorem Snapdragon S4 s taktem 1,5 GHz, 1 GB operační paměti a uživatelským prostorem pro data o velikosti 16 GB. Obrazovka při úhlopříčce 4,3 palce disponuje HD rozlišením.

Pro pořizování fotografií je připraven osmimegapixelový fotoaparát se světelností f2,0, ohniskem 28 mm, LED bleskem a BSI senzorem pro focení i při horších světelných podmínkách. Přední širokoúhlý 2,1megapixelový fotoaparát zachytí až čtyři tváře najednou a podporuje videozáznam ve Full HD kvalitě.

Druhý model, Windows Phone 8S by HTC, nabídne čtyřpalcový Super LCD displej s krycím sklem Gorilla Glass. Dvoujádrový procesor Snapdragon S4 je taktovaný na frekvenci 1 GHz. O pořizování fotografií se stará pětimegapixelový fotoaparát. Baterie má kapacitu 1700 mAh.

Telefon Windows 8X by HTC v černé, modré a žluté barvě je v prodeji od dnešního dne ve značkové prodejně HTC, u operátorů a maloobchodních prodejců za doporučenou cenu 13 999 korun. Doporučená cena modelu Windows Phone 8S by HTC je stanovena na 7 999 korun.

 Windows Phone 8X by HTC od dnešního dne v prodeji!
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama