wolfenstein-youngblood-nyni-podporuje-dlss-ultra-performance-mod-pro-hrani-v-8k
Novinka Wolfenstein: Youngblood nyní podporuje DLSS Ultra Performance mód pro hraní v 8K

Wolfenstein: Youngblood nyní podporuje DLSS Ultra Performance mód pro hraní v 8K

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 10. 2020 17:30

Společnost Nvidia upozornila, že ve Wolfenstein: Youngblood byl zpřístupněn DLSS Ultra Performance mód pro hraní v 8K rozlišení na GeForce RTX 3090 a nejnovější update také do hry přináší optimalizaci využívající možnosti asynchronních výpočetních operací, které nabízí GeForce RTX řady 30. V obou titulech je pro zpřístupnění novinek nutné nainstalovat nejnovější Game Ready ovladače.

Reklama

DLSS je neuronová síť pro deep learning. Ve hrách pomáhá generovat ostrý, detailní obraz a zvyšuje frekvenci snímků za sekundu. Poskytuje tak rezervu ve výkonu, kterou lze využít k nastavení co nejvyšších rozlišení, grafických detailů a efektů.

Dle Nvidie nový mód Ultra Performance využívá inovovaný model AI. Ten je vytrénovaný na super vysokém rozlišení a vytvořený na míru pro hraní v 8K. Výsledkem je kvalita obrazu srovnatelná s nativním rozlišením, ovšem dosažená renderováním pouze jedné devítiny pixelů.

Mezi tituly s podporou DLSS Ultra Performance patří Control, Death Stranding, Justice,Marvel Avengers, Minecraft s RTX Beta pro Windows 10 a Wolfenstein: Youngblood. Seznam se navíc v budoucnu rozšíří o Boundary, Bright Memory: Infinite, Ready or Not, Scavengers a Watch Dogs: Legion.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama