world-of-tanks-blitz-prichazi-s-velkou-zmenou
Novinka World of Tanks Blitz přichází s velkou změnou

World of Tanks Blitz přichází s velkou změnou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 5. 2016 21:00 2

Zbrusu nova aktualizace s pořadovým číslem 2.9 pro World of Tanks Blitz cílí opět na hráče a jejich požadavky a chutě. „Dva devítka“ přináší do hry celou řadu vylepšení a novinek, jejichž cílem je samozřejmě lepší herní zážitek.

Reklama

Fanoušci již delší požadovali tréninkovou místnost, konečně je zde a nabízí spousta možností, jak se naučit ovládat svůj tank. Na hráče však čeká ještě zlepšení samotného průběhu bitev v podobě většího důrazu na dovednosti a v bitvách třiceti a více tanků se zlepšily bojové vlastnosti.

Tím nejsympatičtějším přírůstkem v 2.9 updatu jsou dva zbrusu nové tanky. Prvním je Schmalturm Starchaser, což je úžasné maskování pro Pz.Kpfw. IV Schmalturm. Druhý tankem je populární Rudý, který znají všichni příznivci slavné knihy a seriálu Čtyři z tanku a pes.

Tank 102 kódově označený jako Habr tvořila fiktivní polská posádka literárního díla Janusze Przymanowského, který vyšel již v roce 1964. Kniha i seriál byly velmi oblíbené i u nás. Tank Rudý přichází do hry s filmovým označením – najdeme na něm tedy prvky, které znají i fanoušci televizního seriálu.

World of Tanks Blitz je akční týmová free-to-play hra vice hráčů věnovaná divokým tankovým bitvám. Hra inspirovaná obrovsky populárními World of Tanks přínaší souboje tanků napříč platformami. Je dostupná na nejrůznější smartphony a tablety i na Windows 10 PC a OS X.

Zdroj: Wargaming TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama