world-of-tanks-pc-miri-v-nejnovejsim-eventu-do-vesmiru
Novinka World of Tanks PC míří v nejnovějším eventu do vesmíru

World of Tanks PC míří v nejnovějším eventu do vesmíru

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 4. 2021 19:00

Od dnešního dne mohou tankisté oslavovat 60. výročí prvního letu člověka do vesmíru. Vývojářské studio Wargaming totiž spouští nový herní event nazvaný Ke hvězdám, ve kterém hráči získají Hvězdné body.

Reklama

Získáním této speciální formy herní měny prostřednictvím denních misí se mohou těšit na skvělé odměny, jako je jedinečný 2D styl založený na Vostoku 1 a samotném Juriji Gagarinovi, stejně jako některé další cenné dobroty. Gagarin bude velitelem hry, oblečený ve svém ikonickém oranžovém leteckém obleku, který bude zastupovat sovětský národ. Jeho hlasové linky byly zaznamenány profesionálním hercem, který napodobil jak dikci, tak intonaci tohoto hrdiny. Tato část akce potrvá do 19. dubna.

Kromě osobního postupu musí hráči spojit své síly, aby splnili řadu společných cílů: dokončovat fáze každý den od dnešního dne do 12. dubna. Stejně jako osobní pokrok bude vyžadovat, aby hráči získali hvězdné body, a ty budou přidány do sdíleného „prasátka“ mezi všechny tankisty, takže příspěvek každého jednoho hráče je zásadní. Jakmile získáte požadované Hvězdné body, Gagarinův příběh se začne více rozvíjet. Kromě toho, že budou k dispozici další podrobnosti, hráči také získají v bitvách mezi 12. a 19. dubnem zvýšené multiplikátory XP.

Během akce mohou tankisté navštívit také speciální webovou stránku věnovanou vesmírnému letu s první posádkou a tomuto významnému milníku v kosmonautice. Hráči budou moci sledovat svůj vlastní i sdílený postup https://tothestars.worldoftanks.eu Další informace o hře To the Stars! událost, navštivte: worldoftanks.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama