World of Warships a Warhammer 40 000 se spojují v časově omezeném eventu
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka World of Warships a Warhammer 40 000 se spojují v časově omezeném eventu

World of Warships a Warhammer 40 000 se spojují v časově omezeném eventu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 11. 2021 11:08

Wargaming opět uzavřel partnerství s tvůrci série Warhammer 40 000 a oznámil, že nový exkluzivní obsah do World of Warships: Legends dorazí už 8. listopadu.

Reklama

V nové události se hráči budou moci ujmout křižníku Cross of Dorn, který řídí Augustin Riegerwald, a také torpédoborce Ship Smasha od Grotmaz Smart. Na PC se obě lodě objevují na osmé úrovni, na konzoli pak jako Tier VI. Plavidla přijdou s vlastní unikátní kamufláží a jejich velitelé oživí oddaný hlasový projev.

Nový event také umožní hráčům získat Warhammer 40 000 kontejnery a létat tak s Císařovým šampionem, či dostat WAAAGH! vlajky z jejich vybrané lodi. Pro hráče, kteří se chtějí ozdobit, bude k dispozici také řada nových patchů, od „Black Templars Cross“ a „Orky Glyph“ po „Ork Scull“ a „Mark of the Sworn Brethren“.

Válečné světy Warhammeru 40 000 a World of Warships se poprvé zkřížily v červnu 2020. Pro velký zájem se nyní vrací nejen s novým obsahem, ale také veškerým obsahem loňské akce.

Příval nového obsahu bude zpřístupněn po omezenou dobu do 19. listopadu ve World of Warships a od 8. listopadu do 6. prosince v konzolových World of Warships: Legends.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama