World of Warships: Legends přináší britské letadlové lodě
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka World of Warships: Legends přináší britské letadlové lodě

World of Warships: Legends přináší britské letadlové lodě

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 11. 2021 12:11

Konzolová hra World of Warships: Legends zabalila svou listopadovou aktualizaci do nového zábavného obsahu. Vše začíná novou kampaní Origin of Wisdom, novou větví letadlových lodí, ruskými bitevními loděmi opouštějícími Early Access a další instalací spolupráce s tvůrci Warhammeru 40 000.

Reklama

Nová kampaň pokrývá 6 týdnů a 120 milníků ve dvou 3 týdenních aktualizacích. Kampaň Origin of Wisdom přináší dvě nové lodě, francouzský torpédoborec Tier IV Siroco s účinnými HE granáty a německý křižník Tier VII Mainz, který je vybaven výkonnými děly a sonarovými schopnostmi. Hráči si nebudou muset vybírat odměnu: obě lodě budou k dispozici s aktivní podporou admirality, jakmile bude kampaň kompletní.

Nová řada technologických stromů obsahuje tři lodě: Tier III Hermes, Tier V Furious a Tier VII Implacable, se speciální letadlovou lodí Commander, Denis Boyd, dostupnou od prvních hodin aktualizace. Druhá část spolupráce s tvůrci univerza Warhammer 40 000 podobně jako v PC verzi přichází do World of Warships: Legends se dvěma novými loděmi v této aktualizaci jsou k dispozici také tematické kamufláže, vlajky a nášivky a také speciální bedny pro věčné války, které obsahují celé zboží.

Sovětské křižníky Tier IV Kotovsky, Tier V Gorky a Tier VI Tallinn budou všechny také zpřístupněny, jakmile větev technologického stromu opustí Early Access. Tyto lodě jsou vybaveny plochou balistikou, sonarem a solidními torpédy, díky čemuž jsou dobrými všestrannými pomocníky na všech úrovních. V popředí této řady dostupné v této aktualizaci je Tier VII Riga, která se může pochlubit působivými 220 mm děly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama