World of Warships přináší pansijské křížníky v Early Access
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka World of Warships přináší pansijské křížníky v Early Access

World of Warships přináší pansijské křížníky v Early Access

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 1. 2022 09:43

Společnost Wargaming, vydavatel a vývojář námořní multiplayerové free-to-play hry World of Warships, se v této nejnovější aktualizaci vydává na moře se zbrusu novou řadou panasijských křižníků úrovně V-X. Kromě toho, pro náhodné bitvy jsou k dispozici pronájmy superlodí, velkolepě se navíc vrací asymetrické bitvy a zbrojnice byla čerstvě vybavena několika novými výkonnými přírůstky.

Reklama

Panasijské křižníky: První část

V první nové události tohoto roku se hráči mohou vůbec poprvé ujmout kormidla šesti panasijských křižníků - plavidel známých svými malorážovými, ale rychle střílejícími děly a hlubinnými torpédy. Patří mezi ně Chungking V. úrovně z Čínské republiky a Rahmat VI. úrovně z Malajsie až po Jinan X. úrovně, který je také z Číny.

Týden co týden bude ve čtyřech dávkách zpřístupněno 28 čerstvých bojových misí, které jsou po dokončení obdařeny spoustou odměn, jako je přístup na lodě V. úrovně Chungking a VII. úrovně Chumphon a také panasijské žetony. Tento nový dočasný zdroj lze vyměnit za celou řadu kamufláží, nášivek a postupně dostupných balíčků pro Tier VI Rahmat a Tier VIII Harbin, jakož i Tier IX Sejong a jejich speciální skiny. Na počest této události byl také aktualizován Dračí přístav!

V návaznosti na téma panasijských křižníků budou moci hráči oslavit lunární nový rok také účastí v bojových misích, za které získají tematickou vlajku, speciální kontejnery a další předměty. 

Získávejte portálové žetony prostřednictvím sociálních sítí

Aktualizace 0.11.0 také vybízí hráče, aby získávali portálové žetony a zajistili si tak skin japonského hradu pro loď Fuso, který je exkluzivní pro fanoušky World of Warships na Twitchi a Discordu a také pro aktivní náboráře. 

Od 19. ledna a po celou dobu aktualizace lze Portal Tokeny získávat prostřednictvím misí odhalených v týdenních dropech na Twitchi, pravidelných aktivitách na Discordu. Hráči mohou tuto surovinu vyměnit buď za samotný skin, nebo za odemknutí maratonu misí s kůží jako konečnou odměnou.

Velký návrat asymetrických bitev

Po rozsáhlých zkouškách v hodnocených a kooperativních bitvách jsou nyní lodě připraveny na novou rozsáhlou fázi testování v náhodných bitvách, čímž se tato novinka stane trvalou součástí hry World of Warships.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama