Xiaomi dopřeje telefonům řady 11T čtyři roky aktualizací Androidu
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Xiaomi dopřeje telefonům řady 11T čtyři roky aktualizací Androidu

Xiaomi dopřeje telefonům řady 11T čtyři roky aktualizací Androidu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 9. 2021 15:46

Společnost Xiaomi nově nabídne pro telefony řady 11T (sem patří modely 11T i 11T Pro) tři generace aktualizací systému Android a celé čtyři roky bezpečnostních aktualizací.

Reklama

„S neustálým zlepšováním hardwaru chytrých telefonů se postupně prodlužuje jejich životní cyklus. Uživatelé již nemusí své chytré telefony tak často měnit. Z tohoto důvodu stále více spotřebitelů přihlíží k dostupnosti nejnovějších aktualizací a funkcí operačního systému,” uvedl Albert Shan, vedoucí oddělení produktů a technologií společnosti Xiaomi International. 

Co se výbavy týče, tak Xiaomi 11T a 11T Pro mají nabídnout AMOLED displeje s vysokým rozlišením a obnovovací frekvencí 120 Hz, procesor Snapdragon 888 (11T Pro), respektive Dimensity 1200 (11T), a dále také 5 000mAh baterii s podporou 120W kabelového nabíjení (jen u Pro). Více informací o obou novinkách už bohužel nemáme. Na vše podstatné ale nebudeme muset naštěstí dlouho čekat. Premiéra smartphonů řady 11T se uskuteční už 15. září.

Závěrem dodejme, že Xiaomi je jednou z předních světových společností vyrábějících chytré telefony. Firma se se svým podílem na trhu, pokud jde o dodávky chytrých telefonů, zařadila ve druhém čtvrtletí roku 2021 globálně na druhé místo za Samsung.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama