xiaomi-mi-note-2-snapdragon-820-displej-s-3d-touch-a-6-gb-ram
Novinka Xiaomi Mi Note 2: Snapdragon 820, displej s 3D Touch a 6 GB RAM

Xiaomi Mi Note 2: Snapdragon 820, displej s 3D Touch a 6 GB RAM

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 4. 2016 16:00

Čínské Xiaomi pracuje na následovníkovi špičkového phabletu Mi Note. Nový model by měl dorazit s výkonným procesorem a velkým jemným displejem s podporou 3D Touch. Upozornil na to server Android Headlines.

Reklama

Na nástupce modelu Mi Note Pro nechává Xiaomi své fanoušky čekat neobvykle dlouho. Avšak představení smartphonu Mi Note 2 se zřejmě již blíží, přibývá totiž úniků údajných specifikací.

Podle zahraničních serverů má být phablet vybaven 5,7palcovým displejem s rozlišením QHD, tedy 2 560 × 1 440 obrazových bodů, a podporou technologie 3D touch, tedy ovládáním pomocí panelu citlivého na sílu dotyku. O výkon se postará Snapdragon 820, ale spekuluje se i o nasazení zbrusu nového Snapdragonu 823. Dále se očekává, že RAM bude o velikosti 4 GB až 6 GB a 32/64 /128 GB vnitřní paměť, přičemž jednou z dalších variant je až 256 GB.

K zachycení snímků a videí bude sloužit primárně 16Mpx fotoaparát s optickou stabilizací a snímačem Sony (IMX 295). Čelní fotomodul by měl zvládnout až 5Mpx autoportréty. Baterie má mít kapacitu 3 600 mAh, což je příslibem slušné výdrže, technologie QuickCharge 3.0 pak zkrátí potřebnou dobu nabíjení na minimum.

V případě Mi Note 2 však nemá být na druhou kolej odsunuta ani kvalita zpracování a bezpečnost. Telefon má mít bytelné kovové tělo a v domovském tlačítku integrovaný senzor otisků prstů. Zatím není jasné, kdy Xiaomi Mi Note 2 představí. Podle všeho si na premiéru telefonu ale ještě nějaký týden počkáme.

Zdroj: AH

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama