xiaomi-na-valentyna-nadeluje-hromadu-slev
Novinka Xiaomi na Valentýna naděluje hromadu slev

Xiaomi na Valentýna naděluje hromadu slev

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 2. 2020 14:00

Xiaomi si pro své zákazníky připravilo Valentýn plný slev. Dnešním dnem tak startují akční ceny, které budou trvat až do neděle 23. února. Levněji můžete pořídit chytrou lampičku nebo smartphone v balíčku s fitness náramkem nebo chytrými hodinkami.

Reklama

Chytrou lampičku Yeelight Atmosphere Lamp spustíte jedním kliknutím na mobilním telefonu. Stejně tak nastavíte i ideální přítmí nebo jednoduše vyberete volbu Romance pro zajištění té pravé nálady. Její cena je aktuálně snížena na 990 Kč.

Xiaomi má v nabídce i kombinace chytrého telefonu Redmi Note 8T (4 GB/64G B) společně se sportovním náramkem s barevným dotykovým AMOLED displejem Mi Band 4 dohromady za 5 689 Kč, nebo s chytrými hodinkami Xiaomi Amazfit GTR za zvýhodněnou cenu 8 380 Kč.

Redmi Note 8T je smartphone s procesorem Snapdragon 665, 4 GB operační paměti a 64GB interním úložištěm. Displej má úhlopříčku 6,3 palce a zákazníci se mohou těšit i na zadní fotoaparát se čtyřmi objektivy a baterii s kapacitou 4 000 mAh. Fitness náramek Xiaomi Mi Band 4 zase pomůže sledovat vaše sportovní aktivity jako jsou běh, plavání, cyklistika nebo pěší turistika. Bude také monitorovat srdeční tep, počítat kroky, kontrolovat kvalitu spánku a po propojení s telefonem nabízí i užitečná upozornění. A na jedno nabití vydrží až 20 dní.

Xiaomi na Valentýna naděluje hromadu slev
i Zdroj: PCTuning.cz

Oproti tomu Xiaomi Amazfit GTR jsou chytré sportovní hodinky vyvinuty s důrazem na eleganci a díky svému designu si je můžete vzít za sportem i do práce. Disponují také kvalitním AMOLED displejem, vysokokapacitní baterií a užitečnými funkcemi. Jsou vybaveny pokročilým měřičem srdečního tepu a lze volit mezi 12 sportovními režimy. Nechybí jim ani možnost sledovat všechna důležitá upozornění z mobilního telefonu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama