xpg-predstavuje-nova-herni-sluchatka-precog-analog
Novinka XPG představuje nová herní sluchátka Precog Analog

XPG představuje nová herní sluchátka Precog Analog

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 9. 2020 11:00

Společnost XPG uvádí na trh herní sluchátka Precog Analog. Novinka s sebou přináší mnoho kvalit jako jeho předchůdce Precog, ale za dostupnější cenu.

Reklama

Skupina herních sluchátek Precog je první na světě, která má duální elektrostaticko-dynamické měniče, což uživatelům dává to nejlepší z obou světů. Elektrostatické ovladače sluchátek mají poskytovat jasný vysokofrekvenční zvuk a jejich tenké membrány generovat zvuk po celé své ploše, čímž dojde k produkci rychlé přechodné odezvy. Dynamické ovladače mezitím nabídnou hluboké basy a solidní nízkofrekvenční zvuk.

XPG Precog Analog s certifikací Hi-Res Audio mají frekvenční odezvu 5 Hz až 50 000 Hz. Uživatelé si mohou plně užívat zvuk s obsahem ve formátech FLAC / ALAC, AIFF nebo MQA v porovnání s obvyklými komprimovanými zvukovými formáty.

Patentované polštářky Pro Player Breathable Eer jsou zapouzdřeny v prodyšné tkanině šetrné k pokožce pro větší pohodlí. Mají šikmý zkosený design pro přirozené přizpůsobení, které nestlačí hlavu uživatele ani s brýlemi. Ušní polštáře mají také poskytovat dobrou zvukovou izolaci a náhlavní souprava je samozřejmě vybavena i citlivým mikrofonem.

Doporučenou cenu sluchátek Precog Analog výrobce neoznámil. Dodejme, že předchůdce Precog se v Česku prodává za doporučených 3 490 Kč. A protože by novinka měla být levnější, tak u ní čekáme cenu pod 3 000 Kč.

XPG představuje nová herní sluchátka Precog Analog
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama