XPG v lednu představí produkty pro nejnáročnější uživatele
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka XPG v lednu představí produkty pro nejnáročnější uživatele

XPG v lednu představí produkty pro nejnáročnější uživatele

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 12. 2021 16:32 1

Herní značka XPG oznámila, že se zúčastní veletrhu CES 2022 v Las Vegas, kde představí své nejnovější produkty, včetně herních systémů, periferií, příslušenství a komponent, jako jsou nejnovější paměti DDR5, SSD PCIe 5.0 nebo zdroje Platinum.

Reklama

V Las Vegas se návštěvníci poprvé seznámí s DDR5 paměťmi LANCER RGB a CASTER RGB, které poskytují výkon až 6 000 MT/s, resp. až 7 000 MT/s. A k vidění budou také paměti ADATA DDR5-4800 U/SO/R-DIMM s on-die ECC a PMIC. 

Chybět nebudou ani dva prototypy SSD ADATA s PCIe Gen5x 4. Patří mezi ně „Project Nighthawk“, který je vybaven řadičem Silicon Motion SM2508 a je schopen poskytovat výkon sekvenčního čtení/zápisu až 14/12 GB/s, a „Project Blackbird“ s řadičem InnoGrit IG5666, který je schopen poskytovat výkon čtení/zápisu 14/10 GB/s. Oba disky mají kapacitu až 8 TB.

XPG v lednu představí produkty pro nejnáročnější uživatele
i Zdroj: PCTuning.cz

Veletrh CES bude také ideálním místem pro uvedení nejnovějšího a dosud nejvýkonnějšího zdroje XPG CYBERCORE, který má certifikace 80 Plus Platinum a Cybenetics, a je připraven přijmout výzvu energeticky náročných výkonů nadcházejících CPU a GPU s konfigurací 1 000 W a 1 300 W.

XPG také poprvé vystaví prototyp XPG BATTLECRUISER PRO, což je ATX full-tower skříň se čtyřstrannou konstrukcí panelu z tvrzeného skla a integrovaným softwarově přizpůsobitelným logickým řízením ventilátorů a osvětlení. V neposlední řadě na stánku bude k vidění i celá řada notebooků včetně oceňovaného 15,6palcového XENIA. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama