zabanovanym-se-valve-omluvilo-hrou-left-4-dead
Novinka Zabanovaným se Valve omluvilo hrou Left 4 Dead

Zabanovaným se Valve omluvilo hrou Left 4 Dead

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 7. 2010 12:45 10

Hráče, které Valve při hraní Call of Duty: Modern Warfare 2 označila za podvodníky a následně jejich multiplayerové účty zablokovala, odškodní frenetickou akcí se zombíky.

Reklama

Pokud patříte k fanouškům série Call of Duty a čirou náhodou se vám při hraní Modern: Warfare2 přihodilo, že vám byl firmou Valve zablokován účet (stejně jako přibližně 12 tisícům dalších uživatelů), možná vás potěší vyjádření prezidenta společnosti Gabea Newella.

Zabanovaným se Valve omluvilo hrou Left 4 Dead
i Zdroj: PCTuning.cz

V něm se hráčům, kteří byly prostřednictvím anti-cheatovacího programu omylem označeni za podvodníky omlouvá následujícími slovy: „Všem, kterým byl účet zablokován, se naše společnost omlouvá. Jednalo se o chybu na naší straně a všem postiženým po odblokování jejich multiplayerového účtu nabídneme i kompenzaci v podobě hry Left 4 Dead“. Pokud o hru nestojíte nebo ji už vlastníte, lze ji prostřednictvím služby Steam darovat někomu z vašich přátel.

Zabanovaným se Valve omluvilo hrou Left 4 Dead
i Zdroj: PCTuning.cz

Bolestné ve formě zombíků je určitě sympatický krok a směr, kterým by se měli v případě komplikací nechat inspirovat i ostatní společnosti.

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama