zacal-se-prodavat-monitor-philips-222b9t-s-technologii-smoothtouch
Novinka Začal se prodávat monitor Philips 222B9T s technologií SmoothTouch

Začal se prodávat monitor Philips 222B9T s technologií SmoothTouch

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 4. 2019 17:00

Displej nového monitoru Philips 222B9T je schopný reagovat až na 10 dotyků současně. Uživatelé ocení jistě ale i podporu stylusu, odolnost vůči prachu a vodě, širokou nabídku portů či flexibilní stojan pro snadnou manipulaci.

Reklama

Nový Philips je zajímavým řešením pro nejrůznější aplikace prodejních kiosků, infomačních pultů a panelů. Uplatnění podle výrobce najde například v hotelových lobby, obchodech, restauracích nebo školách.

Ve výbavě 222B9T najdeme 22 palcový dotykový Full HD displej s poměrem stran 16:9 a podporou technologie SmoothTouch, která umožňuje psaní na monitoru všemi deseti prsty. Přítomny jsou i oči šetřící funkce LowBlue Mode a FlickerFree, stojan umožňující náklon nebo technologie SmartContrast, která upravuje barevné podání a úroveň podsvícení a navíc umožňuje přepnout monitor do režimu Economy, který snižuje spotřebu.

Uživatelé se mohou těšit i na odolnost vůči vodě a prachu dle normy IP54 a také na bohatou portovou výbavu. Ta zahrnuje konektoryVGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 a USB 3.1 Monitor Philips 222B9T je dostupný v obchodech za doporučenou koncovou cenu 6 889 Kč.

Začal se prodávat monitor Philips 222B9T s technologií SmoothTouch
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama