zacala-nova-sezona-offline-turnaju-v-pc-hrach
Novinka Začala nová sezona offline turnajů v PC hrách

Začala nová sezona offline turnajů v PC hrách

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 1. 2012 09:15 4

Druhou lednovou sobotu se v Praze uskutečnil první letošní offline turnaj v populární akční hře Call of Duty 4. Turnaj byl zařazen do nové dlouhodobé série turnajů BenQ Grunex Challenge, která bude v tomto roce pro české hráče opravdu atraktivní.

Reklama

První letošní offline turnaj ve hře Call of Duty 4 byl speciální, protože byl určen pouze pro 8 českých týmů. Organizátoři z portálu Grunex zvolili tento systém záměrně, aby si zúčastněné týmy zahrály co nejvíce.

Každý tým měl jistotu, že si zahraje minimálně 7 zápasů, protože v základní části turnaje se týmy utkaly systémem "každý s každým". Tento turnaj byl tedy primárně určen pro slabší týmy, které hrají pro radost a nejezdí na větší turnaje, kde by v silné konkurenci byly jen "do počtu".

Nepřehlédněte:

Intel MSI Školní Ajťák: nezmeškejte novou soutěž pro středoškoláky

Celý turnaj se nesl v klidné a pohodové náladě a hráči si ho opravdu užívali, což mohli posoudit také diváci livestreamu, který je provázel zápasy celého turnaje.

I přes to, že účastníci během dne nahráli několik hodin zápasů, jejich koncentrace a úsilí díky energetickým nápojům Big Shock! neklesalo. Energeťáky jsou totiž pro komunity počítačových hráčů stejně klasické, jako například pivo při fotbalu.

Začala nová sezona offline turnajů v PC hrách
i Zdroj: PCTuning.cz

Hned v základní skupině bylo k vidění pár vyrovnaných zápasů, které zajímavě míchaly s pořadím. Mezi ty nejlepší ovšem mohla postoupit jen čtveřice týmů, kterými nakonec byly - PiTBULLS, Expendables, iN Gaming a SENSITIVE.

Zápas PiTBULLS s Expendables přinesl napínavý souboj, ve kterém se hrálo o každý bod. Úspěšnější byli nakonec hráči PiTBULLS, kteří si tak zajistili místo ve finále. Druhý zápas už tak napínavý nebyl, když si hráči SENSITIVE poměrně lehce poradili se svým soupeřem z iN Gaming.

Tím se nám odkrylo složení finálového souboje a boje o třetí místo.

Boj o třetí místo byl strhující. Druhá mapa nakonec musela dojít až do prodloužení, kde klidnější nervy a lepší mušku nakonec předvedli hráči Expendables a umístili se tak na třetím místě.

Začala nová sezona offline turnajů v PC hrách
i Zdroj: PCTuning.cz

I finále nabídlo parádní podívanou. Diváci na livestreamu mohli vidět opravdu napínavý zápas, kterým je provázel jeden z nejlepších hráčů Call of Duty 4 světa, Jan "paradox" Duchoň.

Z vítězství se nakonec radovali hráči PiTBULLS, kteří se tak stali vítězi Intel Grunex CoD4 LAN #12! Turnaj byl zařazen do nové dlouhodobé prestižní série turnajů BenQ Grunex Challenge, ve které čeští hráči ve čtyřech hrách soutěží o ceny v celkové hodnotě necelých 200 tisíc korun!

Začala nová sezona offline turnajů v PC hrách
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama