zacina-se-prodavat-bluetooth-reproduktor-bose-soundlink-color-ii
Novinka Začíná se prodávat bluetooth reproduktor Bose SoundLink Color II

Začíná se prodávat bluetooth reproduktor Bose SoundLink Color II

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 5. 2017 13:00

Společnost BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose pro Českou republiku a Slovensko, představuje odolný bluetooth reproduktor SoundLink Color II. Jeho atraktivní barvy a silikonové provedení ochranné vnější vrstvy spolu s odolností proti vodě dle normy IPX4 ho předurčuje pro aktivní mladé posluchače.

Reklama

Nová generace SoundLink Color II přináší oproti předchozímu provedení robustnější design, odolnost proti vodě, nové barvy a lepší zvuk. Reproduktor má velikost 13,3 × 12,7 cm × 5,7 cm a hmotnost těsně nad půl kilogramu.

O SoundLink Color II se nemusíte strachovat. Vezměte ho k bazénu, přibalte ho k věcem na vyjížďku na kole nebo víkend pod stanem. Neublíží mu postříkání vodou, drsnější zacházení, zmačknutí v batohu, ani když si na něj omylem sednete. K smartphonům či tabletům se připojuje bezdrátově pomocí bluetooth, využití technologie NFC pak umožňuje spárování se zdrojem zvuku pouhým přiblížením obou zařízení.

Pokud z jakéhokoli důvodu potřebujete, můžete využít také možnost připojení kabelem s běžným 3,5mm sluchátkovým stereo konektorem. Na vestavěnou baterii vydrží hrát SoundLink Color II až 8 hodin a pro jeho opětovné nabití na plnou kapacitu slouží microUSB konektor shodný se standardem většiny dnes používaných telefonů s operačním systémem Android. K jeho dobití na cestách lze tak využít například i powerbanku.

Veškeré funkce repráčku lze ovládat buď přímo na přístroji pomocí skrytých pogumovaných tlačítek, nebo jednoduše s využitím aplikace Bose Connect, která je volně ke stažení pro operační systémy Android a iOS.

SoundLink Color II bude dostupnýici u prodejců Bose na přelomu května a června tohoto roku ve čtyřech barvách – světle modré, červené, černé a bílé za doporučenou koncovou cenu 3 790 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama