zakladni-desky-asus-x399-nove-podporuji-2-generaci-procesoru-amd-ryzen-threadripper-pro
Novinka Základní desky Asus X399 nově podporují 2. generaci procesorů AMD Ryzen Threadripper Pro

Základní desky Asus X399 nově podporují 2. generaci procesorů AMD Ryzen Threadripper Pro

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 8. 2018 15:15

Základní desky Asus z řady X399 nově podporují procesory AMD Ryzen Threadripper druhé generace. Jedná se konkrétně o modely ROG Zenith Extreme, ROG Strix X399-E Gaming a Prime X399-A. Podpora nových čipů je dostupná prostřednictvím aktualizace BIOSu, která je již dostupná ke stažení na webu výrobce.

Reklama

Nejnovější procesory Ryzen Threadripper obsahují až 32 jader a 64 vláken, které poskytují nekompromisní výpočetní výkon těm nejnáročnějším uživatelům – designérům, tvůrcům multimédií, hráčům a všem ostatním, kteří potřebují provozovat náročné aplikace s maximální rychlostí. Pro podporu vyššího tepelného výkonu při přetaktování nových procesorů Asus navrhl i nové přídavné chladicí řešení (cooling kit), které však bude k dispozici až na začátku září.

32jádrový, 64vláknový procesor Ryzen Threadripper 2990WX je již od tohoto týdne dostupný u prodejců. 16jádrový a 32vláknový procesor Ryzen Threadripper 2950X by měl být uveden na trh v pátek 31. srpna a další dva modely (Ryzen Threadripper 2970WX a 2920X) mají datum vydání naplánované na říjen.

Základní desky Asus X399 nově podporují 2. generaci procesorů AMD Ryzen Threadripper Pro
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama