zaklinac-3-divoky-hon-ma-nove-video-obsahuje-zatim-nezverejnene-zabery-ze-hry-i-rozhovory-s-vyvojari-cz-titulky
Novinka Zaklínač 3: Divoký Hon má nové video, obsahuje zatím nezveřejněné záběry ze hry i rozhovory s vývojáři (CZ titulky)

Zaklínač 3: Divoký Hon má nové video, obsahuje zatím nezveřejněné záběry ze hry i rozhovory s vývojáři (CZ titulky)

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

25. 9. 2014 17:00 5

24. února 2015, kdy má hra Zaklínač 3: Divoký Hon (v originále The Witcher 3: Wild Hunt) vyjít, se zatřese zem. Prozrazují to nové záběry ze hry, které vypadají naprosto úchvatně.

Reklama

Video s novými záběry, jež nás seznámí se zajímavými zákoutími hry Zaklínač 3: Divoký Hon a jejími principy včetně krátkého záběru z největšího města ve hře, nebo soubojového systému, je doplněno o rozhovory s vývojáři. Ti ve videu prozrazují, kterak k tvorbě závěrečného dílu Zaklínače přistupovali, jaké designerské rozhodnutí udělali (a proč), nebo na jaké novinky se hráči mohou těšit. Takový malý vývojářský deníček je navíc doplněn o české titulky, takže se z něj mohou těšit i fanoušci, kteří neumí anglicky.

Zaklínač 3: Divoký Hon je závěrečným dílem Zaklínačské trilogie inspirované romány polského spisovatele Andrzeje Sapkowskiho. Jeho vydání bylo tento rok odloženo na 24. února 2015. Podle videa výše se máme na co těšit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama