zalman-prichazi-s-novou-klasickou-midi-tower-skrini-z1
Novinka ZALMAN přichází s novou klasickou Midi Tower skříní Z1

ZALMAN přichází s novou klasickou Midi Tower skříní Z1

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

21. 11. 2013 08:00

ZALMAN nyní vydává novou skříň s označením Z1, o níž jsme vás již informovali. Nyní těsně před jejím vydáním přinášíme další podrobnosti.

Reklama

Jedná se o skříň typu Midi Tower, která je určena pro základní desky ATX a Micro ATX. Nový přírůstek do série skříní Z se pochlubí elegantním černým designem, který je ostatně charakteristický pro celou sérii. Čelní panel je z větší části tvořen větrací mřížkou, která by měla zajistit dostatečné proudění vzduchu dovnitř skříně. Case je vyrobena z oceli a plastu.

Vnitřní prostor skříně je poměrně prostorný, lze do ní instalovat grafické karty až o délce 360 mm. Bez použití nářadí je do skříně možné nainstalovat až čtyři 3,5 palcové disky a jeden další 2,5". Pro instalaci optických mechanik nalezneme v nové skříni Z1 dvě pozice. Rozšiřujících slotu pro instalaci PCI a PCIe karet je na zadním panelu 7. Co se týče rozměrů, ty činí 199 × 432 × 457 mm (š × v × d). 

ZALMAN přichází s novou klasickou Midi Tower skříní Z1
i Zdroj: PCTuning.cz

O chlazení se postará jeden čelní 120 mm ventilátor a jeden stejný ventilátor je instalován také na zadní panel. K udržení čistoty uvnitř skříně je pod pozicí pro napájecí zdroj umístěn prachový filtr. Ve vnitřním prostoru nalezneme také otvory pro montáž prvků vodního chlazení a pogumované díry pro vedení kabeláže. Na držáku základní desky je pod oblastí socketu vyříznut průchod pro snadnou montáž CPU bez nutnosti oddělání desky. Na vrchní straně je skříň vybavena plochou pro odkládání mobilního telefonu či externího disku. Čelní strana potom nabídne I/O panel, který je vybaven USB 3.0 portem, dvěma USB 2.0 porty a výstupy pro sluchátka. 

Doporučená maloobchodní cena bohužel stále nebyla stanovena, ale měla by se pohybovat kolem 1 000 Kč.

Zdroj: TZ ZALMAN

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama