zalman-rozsiruje-nabidku-pocitacovych-skrini-o-model-z7-neo
Novinka Zalman rozšiřuje nabídku počítačových skříní o model Z7 Neo

Zalman rozšiřuje nabídku počítačových skříní o model Z7 Neo

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 5. 2019 14:00

Zalman přináší na český trh novou počítačovou skříň Z7 Neo formátu mid-tower, která se řadí mezi top produkty této značky. Nový model je určen především pro počítačové nadšence a hráče her.

Reklama

Nová skříň Zalman Z7 Neo podporuje desky formátu mini-ITX, mATX ale také ATX. Přední část je osazena třemi 120mm ventilátory. Další 120mm ventilátor je umístěn v zadní části a další dva větráky (120 nebo 140 mm) lze přidat do horního panelu. Maximální výška vhodného procesorového chladiče pro tuto skříň je 165 mm, maximální délka grafické karty pak 355 mm. Ve spodní části skříně pak je vyčleněn prostor pro zdroj maximální délky 180 mm. V případě volby vodního chlazení lze instalovat radiátory od 120 mm do 360 mm. Z7 Neo má také velký odnímatelný magnetický prachový filtr v horní části.

Do skříně lze nainstalovat dva 3,5" disky nebo dva disky velikosti 2,5". K dispozici je také sedm PCI slotů. Snadno dostupná ovládací tlačítka, audio vstup a výstup i rozhraní USB (1 × USB 3.0 a 2 × USB 2.0) jsou účelně umístěny na horním panelu. Zde je také tlačítko pro ovládání barevného RGB LED podsvícení ventilátorů.

Skříň je z výroby osazena čtyřmi 120 mm ventilátory (tři na předním panelu, jeden na zadním) s kruhovým RGB LED podsvícením. Efekty podsvícení lze nastavit pomocí ovládacího softwaru u podporovaných základních desek, nebo dedikovaným tlačítkem na ovládacím panelu. Pomocí tohoto tlačítka lze volit mezi režimy podsvícení nebo podsvícení zcela vypnout. K dispozici jsou čtyři režimy, včetně volby ze sedmi barev.

Cena a dostupnost:

Zalman Z7 Neo je k dostání za cenu 1 980 Kč včetně DPH.

Zalman rozšiřuje nabídku počítačových skříní o model Z7 Neo
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama