zamestnanec-ms-windows-7-jsou-inspirovany-os-x-od-apple
Apple Novinka Zaměstnanec MS: Windows 7 jsou inspirovány OS X od Apple

Zaměstnanec MS: Windows 7 jsou inspirovány OS X od Apple

Martin Stančík

Martin Stančík

12. 11. 2009 15:46 2

Jeden z managerů Microsoftu vypustil ze svých úst nešťastnou větu, které příznivci Apple tleskají.  

Reklama


Jeden z managerů Microsoftu, který se zabývá reklamou, pro web PCR řekl, že design Windows 7 si podle něj vzal inspiraci u OS X. Microsoft se nyní snaží toto tvrzení popřít. Co vlastně "chudák" nejmenovaný manager řekl?

Zaměstnanec  MS: Windows 7 jsou inspirovány OS X od Apple
i Zdroj: PCTuning.cz

"Lidé o operačním systému od Apple říkají, že je graficky velmi povedený a intuitivní. A co my jsme se snažili udělat u Windows 7 je vytvoření vzhledu a dojmu prostředí OS X." Tato slova samozřejmě na internetu ihned vzbudila vlnu diskuzí. Je třeba přiznat, že v době Windows XP bylo grafické prostředí OS X lepší a Microsoft se to snažil s Windows Vista a 7 dohnat. I když mohou být na první pohled některé funkce podobné, je třeba dodat, že Windows 7 zcela jistě nejsou klonem OS X.

Zaměstnanec  MS: Windows 7 jsou inspirovány OS X od Apple
i Zdroj: PCTuning.cz

DailyTech dodává, že slova nejmenovaného managera Microsoftu nelze brát příliš vážně, neboť pracuje v oblasti reklamy a na vývoji Windows 7 se zcela jistě nepodílel, což dnes uvedla i samotná společnost ve svém prohlášení. Stránky, které fandí Apple, jako například Apple Insider, samozřejmě tento údaj už nedodávají a vyzdvihují "úžasné tržby" Snow Leopardu. O skvělých tržbách Windows 7 se však již nezmiňují.
 

Zdroj: DailyTech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama