Završení fenomenální série - Dishonored: Death of the Outsider zdarma na Epicu
i Zdroj: Arkane Studios
Novinka Završení fenomenální série - Dishonored: Death of the Outsider zdarma na Epicu

Završení fenomenální série - Dishonored: Death of the Outsider zdarma na Epicu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

2. 2. 2023 22:15 1

Vraťme se naposledy do Dunwallu za zjištěním, kdo a nebo co je vlastně ta záhadná postava, která se lidem zjevuje a dává jim nadpřirozené schopnosti.

Reklama

Dishonored je jednoduše geniální série. Příběh o vraždě milované císařovny, zradě, temných silách a mystické nadpřirozené postavě Cizince (The Outsider) nás přilepil k monitoru silou Godzilly. Nespočet řešení a cestiček k cíli mise, hromady schopností a fantastické vypodobnění města Dunwall jen podtrhlo kvalitu série. A už od prvního dílu a jeho datadisků se změnil i hlavní hrdina. Zatímco první díl opanoval strážce Corvo Attano a pátral po vrahovi císařovny, v datadisku The Knife of Dunwall už jsme si oblékli kabát hledaného mordýře Dauda. Netřeba dodávat, že pohled z druhé strany příběh významně obohatil. Druhý díl přidal postavu Emily, dcery císařovny a v tomto posledním DLC máme opět změnu.

V hlavní roli Billie Lurk, bývalá společnice Dauda, která si hraje na vlastním písečku a starého mentora zradila. Přesto se tito dva nájemní zabijáci znovu spřáhli a pokusí se společně jednou provždy svět zbavit Cizince, který podle jejich názoru dělá z lidí zlé a vražedné maniaky. Ale je to opravdu tak? Cizinec dává lidem jen nadpřirozené schopnosti, ale jak s nimi naloží, to je už jejich věc. A tak nakonec musíte sami rozhodnout, co se s Cizincem stane. Završení série je opět plné skvělých misí, nápaditých lokací a desítek řešení. Berte a hrajte. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama