zeny-preferuji-on-line-hrani-pred-sexem-tvrdi-studie
Novinka Ženy preferují on-line hraní před sexem, tvrdí studie

Ženy preferují on-line hraní před sexem, tvrdí studie

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 7. 2011 11:00 12

Průzkum společnosti Doritos zjistil, že ženy, které hrají pravidelně on-line videohry, preferují hraní před dalšími činnostmi jako je nakupování, cvičení nebo milování.

Reklama

Některé studie vás rozesmějí, naštvou nebo naopak přinutí se zamyslet. Do jaké kategorie zařadíte tu následující, ale raději necháme pouze na vás. Zúčastnilo se ji celkem 2052 respondentů a byla dílem americké firmy Doritos – tradičního amerického výrobce brambůrek, který na sebe v minulosti upozornil soutěží s názvem Unlock Xbox pro nadané vývojáře. Nejnovější průzkum odhalil, že hrám po internetu se věnuje 49 procent žen a 50 procent mužů.

Dále bylo zjištěno, že 84 procent žen uspokojí své libido hraním, pohlavnímu styku by dalo přednost 70 procent a cvičení jen 60 procent z nich. Hráči a hráčky stráví on-line hraním v průměru 3,5 hodiny týdně. Navíc téměř pětina žen přiznává, že hry po internetu hraje i v posteli, kde jim dává přednost před svým partnerem. To je celkem překvapivé zjištění.

Doritos v následujících dnech vstoupí na Facebook, kde za masivní podpory hodlá spustit hru Doritos Dip Desperado a proto sonduje, jak to s tím on-line hraním vlastně je. „Hraní na sociálních sítích a mobilních telefonech je dnes mezi muži a ženami velmi populární,“ řekl Hugo Amos, manažer firmy. „Chtěli jsme vytvořit hru, která bude zábavná pro každého. Bude zajímavé sledovat, kdo bude vládnout statistikám nejúspěšnějších v příštích týdnech, zda to budou muži nebo ženy.

Nepřehlédněte:

Ženy preferují on-line hraní před sexem, tvrdí studie
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: VG247

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama