Získejte exkluzivní herní výhody s PlayStation Plus
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Získejte exkluzivní herní výhody s PlayStation Plus

Získejte exkluzivní herní výhody s PlayStation Plus

Komerční sdělení
27. 11. 2023 16:00

PlayStation Plus je členství, která nadchne všechny vášnivé fanoušky konzole PlayStation. Nabízí totiž nepřeberné množství exkluzivních výhod. V tomto článku se dozvíte o výhodách a variantách PlayStation Plus, ale zjistíte i to, jak členství snadno pořídit.

Reklama

Výhody členství PlayStation Plus

Jaké jsou tedy výhody takového členství? Je jich opravdu hodně, pojďme si tedy vyjmenovat ty, které jsou stejné pro všechny úrovně:

Hry zdarma každý měsíc

Členové PS Plus mají možnost stahovat a hrát 2-3 vybrané hry zdarma každý měsíc. S PlayStation Plus se tedy rozhodně nudit nebudete.

Online multiplayer

Chcete si zahrát oblíbenou hru s přáteli nebo soutěžit s hráči z celého světa? Členství PlayStation Plus vám otevírá cestu do světa online multiplayeru.

Exkluzivní slevy

S PS Plus členstvím získáte přístup k exkluzivním slevám v PlayStation Store, což vám umožní nakupovat zajímavé hry a unikátní obsah za výhodnější ceny.

Cloudové úložiště

Členové PS Plus automaticky získávají 100 GB cloudového úložiště navíc pro zálohování svých saves a hraní na různých konzolích.

Získejte exkluzivní herní výhody s PlayStation Plus
i Zdroj: PCTuning.cz

Varianty členství PlayStation Plus

PlayStation Plus nabízí tři hlavní varianty členství. Každá z variant má své výhody:

PS Plus Essential

Základní členství je ideální pro ty, kteří chtějí PS Plus vyzkoušet. Ať už si chcete zahrát některou ze svých her online nebo teprve zkoumáte výhody členství, PS Plus Essential je přesně pro vás. Příjemné jsou také 3 hry měsíčně zdarma, které dostane každý předplatitel této úrovně PS Plus.

PS Plus Extra

Členství Extra je skvělou volbou pro zapálené hráče. S Extra členstvím totiž získáváte přístup ke speciálnímu katalogu 400 her, které patří mezi ty nejpopulárnější na PS4 a PS5. Tato varianta také zahrnuje všechny výhody předchozí úrovně, takže o nic nepřijdete.

PS Plus Premium

PS Plus Premium je předplatné pro opravdové fajnšmekry. Získáte s ní mimo všechny výše uvedené výhody totiž taky přístup k tisícům her, které byly uvedeny na PS1, PS2, PS3, PSP i PS Vita. Jestli si tedy chcete připomenout legendární pařby, které frčely, když jste byli malí, tahle varianta je vám jako na míru ušitá!

Snadný nákup díky Herní-kupony.cz 

Na Herních kuponech si můžete zakoupit kupon pro členství PS Plus ve všech třech uvedených variantách. Navíc všechny kupony jsou dostupné pro různá časová rozmezí (1 nebo 3 měsíce). Váš herní zážitek tedy může být opravdu flexibilní.

Herní kupony jsou určeny pro české účty a umožňují okamžité doručení členství. Kupon Vám přijde do emailu hned po zaplacení.

Platit za kupony můžete různými způsoby, včetně platby kartou, převodem, mobilním telefonem (můžete platit i hotově). Pokud se rozhodnete své členství zrušit, stačí jednoduše vypnout automatické prodlužování ve svém PlayStation účtu.

Dejte svým herním zážitkům nový rozměr s členstvím PlayStation Plus. Užijte si hry zdarma, online multiplayer a exkluzivní slevy na hry a staňte se součástí rozsáhlé herní komunity. S Herními kupony je PlayStation Plus členství na dosah ruky.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama