zoxcall-ve-spolupraci-s-o2-predstavuji-sve-prvni-esim-zarizeni
Novinka ZOXCALL ve spolupráci s O2 představují své první eSIM zařízení

ZOXCALL ve spolupráci s O2 představují své první eSIM zařízení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 9. 2018 19:00

Technologická firma ZOXCALL ve spolupráci s operátorem O2 uvádějí do prodeje své první zařízení se zabudovanou technologií eSIM.

Reklama

„Zařízení stiskem jednoho tlačítka volá na předem určené telefonní číslo a zákazníkům tak umožňuje snadné a rychlé spojení i bez mobilu. Svými malými rozměry se vejde do kapsy nebo peněženky, a tak je vždy po ruce," popisuje Ota Kaláb, CEO společnosti ZOXCALL.

„První eSIM zařízení, na kterém spolupracujeme, je vhodné jak pro zajištění bezpečí dětí či seniorů, tak v komerční sféře, kde otevírá zcela nový způsob komunikace se zákazníkem. ZOXCALL se dá využít například jako chytrá vizitka, která se po stisknutí jednoho tlačítka dovolá na předem nastavené číslo - na asistenční službu, lékaře, servis nebo do oblíbené restaurace. Stejně tak velmi dobře poslouží pro rychlé hlášení poruch a přivolání pomoci," dodává produktový manažer pro inovace v O2 Roman Bacík.

ZOXCALL umožňuje rychlé spojení na vybrané telefonní číslo. Zařízení nemá displej, ovládá se pomocí dvou tlačítek pro zahájení a ukončení hovoru. Velikostí připomíná kreditní kartu. Oboustranný UV tisk zajišťuje vysokou kvalitu a barevnou odolnost, samolepicí fólie umožnuje častou změnu vzhledu. Dobíjení probíhá přes USB, výdrž baterie je až šest měsíců bez dobíjení. Výrobek je možné recyklovat.

Zdroj: O2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama