zte-blade-s6-levne-osmijadro-s-podporou-lte
Novinka ZTE Blade S6: levné osmijádro s podporou LTE

ZTE Blade S6: levné osmijádro s podporou LTE

Sam Sadovski

Sam Sadovski

3. 2. 2015 13:00 1

Čínská společnost ZTE představila nový smartphone ze známé řady "Blade" s nízkou cenou, Full HD displejem a podporou LTE.

Reklama

ZTE Blade S6 od čínské firmy ZTE je dalším přírustkem do kategorie smartphonů s dobrým poměrem cena / výkon. Pod plastovým tělem přístroje nepatrně připomínajicího iPhone 6 se skrývá osmijádro Qualcomm Snapdragon 615, kterému sekundují GPU Adreno 405, 2 GB paměti RAM, 16 GB uživatelské paměti a LTE. Pro někoho nízká uživatelská pamět může být rozšířena za pomoci microSD karet.


O zobrazování vaších oblíbených aplikací na platformě Android 5.0 Lollipop s nástavbou ZTE MiFavor 3.0 se postará pětipalcový Full HD displej.
Mezi další výbavu patří dva fotoaparáty na přední a zadní straně přístroje s rozlišeními 5 Mpx a 13 Mpx, přičemž fotoaparátu na zadní straně napomáhá blesk.

ZTE Blade S6: levné osmijádro s podporou LTE
i Zdroj: PCTuning.cz

Uživatelé s potřebou cestovat jistě uvítají možnost využítí dual nano-SIM a nutnost rychlého přenesení dat nebo spárování s jinými přístroji vyřeší Bluetooth 4.0. Napájen by ZTE S6 měl být (podle různých zdrojů) buď 2400mAh nebo 2600mAh baterií.

ZTE Blade S6: levné osmijádro s podporou LTE
i Zdroj: PCTuning.cz

Cena smartphonu v USA se pohybuje kolem 249,99 dolaru (v přepočtu zhruba 6 100 Kč) a globálně bude telefon dostupný již brzy v eshopech AliExpress, Amazon, eBay a taktéž ve vybranných obchodech.

Zdroje: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama