Zvyšte svou pracovní nebo osobní produktivitu s doživotní licencí Microsoft Office 2021 za 26,75 €!
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Zvyšte svou pracovní nebo osobní produktivitu s doživotní licencí Microsoft Office 2021 za 26,75 €!

Zvyšte svou pracovní nebo osobní produktivitu s doživotní licencí Microsoft Office 2021 za 26,75 €!

Komerční sdělení
23. 1. 2024 07:30 1

Office nebo Windows můžete na Godeal24 sehnat s velkou slevou. K dispozici jsou i výhodné balíky a další kancelářský software.

Reklama

Microsoft Office je celosvětově nejoblíbenější sada aplikací pro produktivitu. Jediný problém: jeho cena může být pro většinu lidí poněkud vysoká a ne každý si může dovolit 579 € za Office 2021 Pro, stejně jako si ne každý koupí Mac, přestože jde o dobrou značku a inovaci. Samozřejmě existují i další bezplatné alternativy, jako je LibreOffice nebo kancelářský balík OpenOffice, ale jejich kompatibilita a stabilita nemusí být zaručena a verze Microsoft Office nejsou vždy kompatibilní s novějšími verzemi. V tomto případě přichází zlomová zpráva, že levné řešení umožňuje získat nejnovější verzi Microsoft Office a používat vysoce výkonný software, jako je Word, Excel nebo PowerPoint.

Godeal24, hlavní online destinace pro drasticky zlevněné licenční klíče ke značkovému kreativnímu softwaru a softwaru pro zvýšení produktivity, Pro uživatele s různými potřebami spustila společnost skvělou zimní propagaci softwaru. Nejnovější Office 2021 stojí pouze 26,75 € za klíč a při hromadném nákupu je cena pouhých 15,43€ za klíč pro uživatele více počítačů nebo firemní použití. Pokud jste uživatelem Macu, Office Home&Business 2021 pro Mac za 49,89 € si nemůžete nechat ujít. Jak víte, Office 2021 obsahuje prvotřídní nástroje, jako jsou Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams a OneNote. Word je základem pro tvorbu dokumentů, jako jsou zprávy a životopisy; Excel je vhodný pro tabulky a grafy; výkonné šablony a přechody aplikace PowerPoint usnadňují tvorbu prezentací; Outlook spravuje vaše kalendáře a doručenou poštu; Teams zajišťuje bezproblémovou komunikaci pomocí textu a videa a OneNote je nezbytný pro organizované poznámky bez papíru. Uživatelé systému Windows získají také přístup k aplikacím Publisher 2021 a Access 2021. 

Kromě toho, ať už pracujete v oblasti IT sítí nebo ve filmové tvorbě, diagramy mohou být důležitým nástrojem pro vizualizaci a pochopení průběhu věcí. Při určité složitosti však může být ruční práce s nimi velmi obtížná a většina bezplatných nástrojů s tímto úkolem nedokáže držet krok. Právě v tomto případě přichází na řadu Visio Professional 2021 od společnosti Godeal24 za 22,97€, který vám poskytne možnost relativně snadno vytvářet různé typy složitých diagramů a grafů. To zahrnuje věci jako vývojové diagramy a síťové diagramy a zahrnuje věci jako šablony, šablony, tvary atd.

Upgradujte svůj počítač ještě dnes a začněte letošní zimu s maximální produktivitou!

Office, Windows a další nástroje od Godeal24

Produkty kancelářské řady

Pro ověření ceny použijte slevový kód DDA62

Rok 2023 je pro systém Windows 11 významným milníkem, protože se v něm objevuje několik nových funkcí a vylepšení. Patří mezi ně přetahování na hlavním panelu, umělá inteligence a další. Windows 11 Pro od Godeal24 za 13,55€ umí používat bing chat, což je spíše zástupce než integrace, ale i tak je to docela užitečné.

Jak používat umělou inteligenci Bing ve Windows 11

  • Chcete-li ve Windows 11 používat Bing AI, zadejte text do vyhledávacího pole na hlavním panelu a vyberte možnost Chat.
  • Chcete-li tlačítko skrýt: Nastavení > Soukromí a zabezpečení > Oprávnění k vyhledávání. Vypněte přepínač Zobrazit zvýraznění vyhledávání.
  • Nebo se nabourejte do registru systému Windows a zcela odstraňte aplikaci Bing Chat ze systému Windows 11.

Produkty řady Windows

Pro ověření ceny použijte slevový kód DDA50

Rodina produktů Windows+Office

Pro ověření ceny použijte slevový kód DDA62

Velkoobchodní exkluzivní, není nutný žádný slevový kód

Další počítačové nástroje

>>>Získat více

Proč je Godeal24 tak levný, je software originální? Je legální?

Godeal24 se zcela vyhnete riziku pirátství, protože další prodej použitých licencí je legální proces, který se řídí evropským právem. Protože společnost svou licenci již nepoužívá, přeprodává ji Godeal24 za nízkou cenu, Godeal24 ji před dalším prodejem kontroluje, použitá licence neznamená, že je produkt opotřebovaný, je stále jako zcela nový software. Použité licence jsou dematerializované, což znamená, že nevznikají žádné náklady na dodání.

Ověření kupující ohodnotili Godeal24 na Trustpoilt průměrným hodnocením 4,9/5 hvězdiček. Nedávný pětihvězdičkový recenzent napsal: "Služba byla rychlá a profesionální. Licenční klíč a podrobné pokyny k instalaci softwaru dorazily do minuty od nákupu. Vše proběhlo hladce a snadno se používalo. V případě potřeby bych jejich služeb využil znovu.

Díky závazku společnosti Godeal24 poskytovat nepřetržitou profesionální technickou podporu a doživotní poprodejní servis si můžete být jisti, že jste s tímto produktem v dobrých rukou!

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Při nákupu můžete platit kreditní kartou VISA/MASTERCARD nebo přes PayPal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama