adata-predstavuje-velmi-rychle-herni-pameti-xpg-hunter
Novinka ADATA představuje velmi rychlé herní paměti XPG Hunter

ADATA představuje velmi rychlé herní paměti XPG Hunter

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 12. 2019 11:30 3

Společnost ADATA oznámila uvedení paměťového modulu XPG Hunter (DDR4), který je určený hlavně všem nadšencům a náročným hráčům. Nabídnout má snadné přetaktování a výbornou stabilitu. Zákazníkům se dodává ve variantách U-DIMM a SO-DIMM, aby byli spokojeni uživatelé stolních počítačů i notebooků.

Reklama

Dle výrobce jsou moduly XPG Hunter osazeny vysoce kvalitními čipy podle přísného výběru: mají být vybaveny kvalitními deskami plošných spojů a údajně prošly také náročnými zkouškami spolehlivosti, aby byla zajištěna dlouhá životnost a vysoká odolnost, které jsou klíčovými vlastnostmi pro přetaktování, hraní her a extrémní srovnávání. Tyto moduly poskytují vysokou rychlost až 3 200 MHz a dodávají se ve velikostech 4 GB, 8 GB, 16 GB nebo 32 GB.

Modul XPG Hunter je plně kompatibilní s XMP 2.0, takže přetaktování při instalaci na počítačích, které rovněž podporují XMP 2.0, je velice snadné. Podpora XMP 2.0 znamená, že uživatelé mají více způsobů pro přetaktování paměti, včetně možnosti provést přetaktování přímo z operačního systému namísto složitějších nastavení v BIOS.

Přesná dostupnost XPG Hunter se může v jednotlivých regionech lišit. Dostupnost a ceny na konkrétních trzích zjistíte ve své nejbližší pobočce ADATA nebo u prodejce XPG na webu www.xpg.com.

ADATA představuje velmi rychlé herní paměti XPG Hunter
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama