amd-dnes-uvadi-na-trh-grafiky-radeon-rx-vega
Novinka AMD dnes uvádí na trh grafiky Radeon RX Vega

AMD dnes uvádí na trh grafiky Radeon RX Vega

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 8. 2017 15:30 14

Společnost AMD dnes odstartovala prodej nové řady high-end grafických karet, které mají být navrženy pro hraní moderních her až v rozlišení 4K s maximálními detaily.

Reklama

Ode dnešního dne jsou v prodeji dvě verze grafiky Radeon RX Vega 64 a to s klasickým vzduchovým chladičem a chladičem vodním. Na konci tohoto  měsíce, přesněji 28. srpna, je má doplnit ještě levnější varianta Radeon RX vega 56, která má být cenově nejdostupnějším modelem Vega. Grafiky mají být k dostání samostatně, nebo v rámci balíčků Radeon Pack, v nichž k nim zákazník dostane ještě hry Wolfenstein II: The New Colossus a Prey.

AMD dnes uvádí na trh grafiky Radeon RX Vega
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Společně s grafikami Vega si můžou zákazníci za zvýhodněné ceny pořídit také procesory Ryzen 7 se základní deskou platformy X370, popřípadě i herním 34" monitorem Samsung s podporou FreeSync. Společným jmenovatelem samotných grafik je využití 8 GB pamětí HBM2, podpora technologie Radeon FreeSync 2 a HDR, nebo funkce Rapid Packed Math a High Bandwidth Cache Controller pro vyšší výkon v moderních API Vulkan či DirectX 12.

AMD dnes uvádí na trh grafiky Radeon RX Vega
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Doporučená cena balíčku Radeon Black Pack, v němž dostaneme RX Vega 64 s vzduchovým chlazením a 2 hrami zdarma, je 15 999 Kč. Balíček Radeon Aqua Pack s vodou chlazenou RX Vega 64 a dvojicí her nás pak vyjde na 18 699 Kč včetně DPH.

Zdroj: AMD

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama