anketa-jakeho-vyrobce-zakladnich-desek-preferujete
Novinka Anketa: Jakého výrobce základních desek preferujete?

Anketa: Jakého výrobce základních desek preferujete?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 1. 2011 17:00 27

Máte svého favorita i v oblasti základních desek, nebo naopak nakupujete v okamžik, kdy je to nejvýhodnější?

Reklama

Každý člověk je jiný, jinak vnímá okolní svět, má jiné preference a jiné požadavky. A tak se běžně stává, že někdo má rád blondýny s bujným poprsím a další pro změnu dává přednost brunetkám a decentnějším vnadám. Totéž platí v oblasti spotřební elektroniky, kde stejně jako v dalších aspektech žití, je náš názor na různé situace a produkty z velké části utvářen osobními zkušenostmi.

Pro příklad nemusíte chodit daleko. Stačí si promluvit s některým z vašich známých, nebo si projít naše i zahraniční fóra, na kterých se to hemží návštěvníky, které spojuje jedna věc – uživatelská zkušenost. Těžko od někoho, kdo měl grafiku XY neustále na reklamaci a pak vlastně zjistil, že mu na ní „něco vadí“, uslyšíte na jejího výrobce něco pěkného a naopak. Jistě, mnohdy záleží i na finančních možnostech, štěstí na kus a dalších okolnostech.

Někdo, kdo vypadá hastroš, může jen těžko pomýšlet na nejhezčí holku ze školy. A stejné je to i s tím, kdo má hluboko do kapsy. Takový člověk bude navždy jen tajně doufat v nejlepší a nejvymazlenější základní desku na trhu. Ale většina se spokojí s průměrem, nezanedbatelná část potom bere low-end; jejich potřebám totiž vyhovuje, tak proč by měli zbytečně vyhazovat peníze oknem?

Anketa: Jakého výrobce základních desek preferujete?
i Zdroj: PCTuning.cz

Všimněte si, že pod články, které pojednávají o základních deskách, jen málokdy naleznete nekonečné vlákno komentářů, ve kterých se uživatele škádlí a navzájem kočkují. Přesto základní deska patří k nejdůležitějším komponentám každého (nejen) moderního počítače. Po anketách, ve kterých jsme chtěli vědět, jaké vám chutná pivo nebo jakého výrobce grafických karet preferujete, nás dnes zajímá váš oblíbený výrobce základních desek. Nakupujete základní desky výhradně od jednoho výrobce, nebo se naopak rozhodujete podle toho, co je v daný okamžik nejvýhodnější? Hlasovat můžete na titulní straně magazínu v pravém sloupci. Průběžné výsledky sledujte zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama