Battlefield V – Make war, not love
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Battlefield V – Make war, not love

Battlefield V – Make war, not love | Kapitola 6

Jan Preclík

Jan Preclík

6. 12. 2018 03:00 41

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Pastva pro oči 3. Singleplayerové kampaně 4. War stories – příběhy veteránů
5. Režimy multiplayeru 6. Třídy pěchoty 7. Závěr

Po dvou letech nám EA opět zpříjemní prožití vánočních svátků novým dílem válečné multiplayerové akce, tentokrát z období druhé světové války. Poslední patch zlepšující výkon v ray tracingu potěšil hlavně majitele nových Nvidíí, ale i na ostatní čeká nový příběh v kampani. Přináší ale kromě revolučního ray tracingu také perfektní hratelnost?

Reklama

V online hře si můžete zvolit jednu ze čtyř tříd pěchoty. A to nejen na začátku bitvy, před každým spawnem si můžete vybrat třídu, která je pro konkrétní situaci nejvhodnější. Každá třída používá odlišné zbraně a má různé schopnosti.

Battlefield V – Make war, not love
i Zdroj: PCTuning.cz

Za odehrané hry navíc získáváte body a vyšší ranky, které odemykají další vlastnosti každé třídy. Za body si pak můžete pořídit různá vylepšení zbraní. Každou z postav si můžete přizpůsobit. Na výběr je několik předdefinovaných postav

Light infantry, tedy lehká pěchota, je klasický válečný řezník. Jeho úkolem je vyvíjet přímý tlak na nepřítele. Pro tuto třídu je charakteristická útočná puška, bazuka a granáty. Mezi jeho další dovednosti patří i stavba různých typů opevnění. Dalšími doplňujícími zbraněmi jsou ručně odpalné nálože, granátomet či nášlapné miny.

Battlefield V – Make war, not love
i Zdroj: PCTuning.cz

Speciální vlastností třídy mediků je samozřejmě léčení. Ti mohou, na rozdíl od všech vojáků, kteří léčí členy svého squadu, pomáhat vojákům z celého týmu. Nepřátele kosí pomocí samopalů (SMG), případně pistolí. Jejich speciální zbraní je granátomet nabitý kouřovými granáty, aby mohli bezpečně léčit bratry ve zbrani. Svoje parťáky zásobují lékárničkami, případně mohou deploynout bednu se zásobami léčiv.

Battlefield V – Make war, not love
i Zdroj: PCTuning.cz

Třetí třídou je Support. Jak název napovídá, jedná se o podpůrnou jednotku svého týmu. Je vybaven lehkým kulometem a pistolí. Stará se primárně o zásobování svého týmu municí podobně, jako medik lékárnami. Kromě toho umí opravovat vozidla a stavět stacionární těžké zbraně.

Poslední třídou je Recon. Jedná se o typického snipera. On jediný může pomocí dalekohledu spotovat nepřátele a pomáhat tak týmu v útoku. Samozřejmě je vybavený odstřelovací puškou a pistolí pro případ boje zblízka. Od osmého ranku navíc může svému squadu zvolit spawn point.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama