ceska-hra-getmebro-si-behem-ctyr-dnu-pripsala-dve-ste-tisic-stazeni
Apple Novinka Česká hra GetMeBro! si během čtyř dnů připsala dvě stě tisíc stažení

Česká hra GetMeBro! si během čtyř dnů připsala dvě stě tisíc stažení

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 2. 2017 09:00

Mobilní hra GetMeBro!, která je v obchodech již několik měsíců exkluzivně zdarma pro Českou a Slovenskou republiku, byla publikovaná i celosvětově na Google Play. Během čtyř dnů si ji stáhlo již přes dvě stě tisíc uživatelů a jejich počet stále stoupá.

Reklama

GetMeBro! je akční titul, založený čistě na dovednostech hráče, který umožňuje hrát online hodnocené zápasy napříč mobilními platformami. Každý hráč si před hodnoceným zápasem vybere dvě schopnosti, které pro souboj použije. Na výběr jich má celkem dvanáct a každá z nich dokáže protivníkovi pěkně znepříjemnit život. Pro použití schopností je zapotřebí mana kapek (energetické body), které jsou rozmístěné po celé mapě. Vítězí ten, který nezemře anebo předběhne dostatečně svého nepřítele.

Hra se celý týden odehrává na jedné mapě, na konci týdne se generuje nová, která je vždy odlišná od předchozích. Nové překážky, nové rozmístění mana kapek, nová výzva pro hráče. Kromě hodnocených zápasů nabízí aplikace i další herní módy – sólo hru nebo turnaj. Sólo režim využijí hráči hlavně pro trénink mapy. Turnajový mód pak přináší privátní turnaje a speciální každodenní turnaje o hodnotné balíčky do hry.

Důležitou součástí hry GetMeBro! jsou i herní postavy, pro ně si může každý hráč vybrat ze široké nabídky oblečení a doplňků, které jeho postavu vizuálně odliší od ostatních. Oblečení a doplňky si může hráč nakoupit za herní měnu BroCoin. Tu může získat hraním denních úkolů, hodnocených zápasů nebo výhrou v turnaji. Dostupné jsou také unikátní předměty, které je možné získat v turnaji nebo ve speciálních podkladech.

Aplikaci najdete na všech mobilních platformách – iOS, Android i Windows Phone (Windows 10 Mobile). Pro všechny tři platformy je identická a díky tomu mohou hráči s různými zařízeními hrát proti sobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama