Cyberpunk 2077 Phantom Liberty bude extrémně náročný. Zkontrolujte si procesor, radí vývojáři
i Zdroj: CD Projekt RED / Cyberpunk 2077 Phantom Liberty press kit
Hry Novinka Cyberpunk 2077 Phantom Liberty bude extrémně náročný. Zkontrolujte si procesor, radí vývojáři

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty bude extrémně náročný. Zkontrolujte si procesor, radí vývojáři

Jakub Fišer

Jakub Fišer

15. 9. 2023 13:00 6

Hráči už se nemohou dočkat. Našlapaný videoherní podzim se pomalu roztáčí, již dorazil třeba RPG hit Starfield. Další velká meta je DLC pro Cyberpunk 2077 jménem Phantom Liberty. V kombinaci s novou aktualizací, která nabídne vylepšenou grafiku, by si však hráči měli zkontrolovat výbavu svého počítače.

Reklama

„Před vydáním Cyberpunk 2077 2.0 a Phantom Liberty zkontrolujte stav chladicích systémů v počítači. Potřbeujeme vše, co máte, takže se očekává vytížení procesoru na 90 % na 8 jádrech. Pro úsporu času si prosím spusťte Cinebench nebo podobný program a zkontrolujte stabilitu vašich systémů,“ napsal na síť X jeden z vývojářů Filip Pierściński. Jako vtípek sdílel skladbu Fire (tedy oheň) od německé hardcorové kapely Scooter.

Faktem je, že pro hráče na PC může být velký update pro Cyberpunk tak trochu studenou sprchou. Tvůrci údajně navýšili počty textur i detailů a hra by měla být znatelně náročnější na grafický i výpočetní výkon.

Jinými slovy, CD Projekt RED se snaží o to, aby se Cyberpunk 2077 stal i v nadcházejícím roce benchmarkem pro herní PC nové generace. V aktualizované edici by neměl chybět Path Tracing či DLSS 3.5 Ray Reconstruction. Proto je třeba zaručit, že spotřebitelé tzv. vědí, do čeho jdou.

Aktualizace Cyberpunk 2077 2.0 dorazí už 26. září společně s datadiskem Phantom Liberty pro hráče na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X|S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama