d-link-dsh-g300-tbr-je-svetove-prvni-hranicni-router-certifikovany-pro-thread
Novinka D-Link DSH-G300-TBR je světově první hraniční router certifikovaný pro Thread

D-Link DSH-G300-TBR je světově první hraniční router certifikovaný pro Thread

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 8. 2018 16:30

Společnosti D-Link a Silicon Labs oznámily, že Thread router DSH-G300-TBR prošel testem kompatibility a interoperability podle specifikací protokolu Thread a stal se tak světově prvním hraničním routerem s certifikací „Built on Thread“. Protokol Thread podporuje technologii Mesh, což umožňuje, aby se router bezpečně připojil k internetu a k široké škále produktů pro automatizaci domácnosti jako součást samoregenerační mesh sítě, která přináší vyšší spolehlivost spojení a zároveň nižší spotřebu energie.

Reklama

Nový hraniční Thread router od D-Link je vybaven systémem na čipu (SoC) a multiprotokolem Wireless Gecko od Silicon Labs, který podporuje technologie Thread, Zigbee, Bluetooth 5.0, Bluetooth mesh a různé proprietární protokoly. Zařízení umožňuje také zjednodušené IP přemostění mezi mesh sítí a internetem se zabezpečením na síťové a aplikační vrstvě.

Router DSH-G300-TBR bude předveden na dalším setkání členů Thread Group, kam patří řada známých firem jako Samsung, D-Link nebo třeba Qualcomm, 16. až 18. října v německém Mnichově.

D-Link DSH-G300-TBR je světově první hraniční router certifikovaný pro Thread
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama