dalsi-milnik-pro-monster-hunter-world-10-milionu-prodanych-kusu-a-nejprodavanejsi-hra-v-historii-capcomu
Novinka Další milník pro Monster Hunter World: 10 milionů prodaných kusů a nejprodávanější hra v historii Capcomu

Další milník pro Monster Hunter World: 10 milionů prodaných kusů a nejprodávanější hra v historii Capcomu

Martina Lipertová

Martina Lipertová

23. 8. 2018 18:00

Jak už vás informoval třeba i Mirek Kočí v pár dní staré novince, Monster Hunter World je fenomenální úspěch. Na kontě má nový milník – 10 milionů prodaných kusů (zahrnuté jsou i digitální kopie), díky čemuž se Monster Hunter World stal vůbec nejúspěšnější (rozuměj: nejprodávanější) hrou v historii vydavatelského domu Capcom.

Reklama
Další milník pro Monster Hunter World: 10 milionů prodaných kusů a nejprodávanější hra v historii Capcomu
i Zdroj: PCTuning.cz

Na nebývalém úspěchu se přitom podílely skvělé prodeje na konzolích, ale i na počítačích, kde hra vyšla 9. srpna. Recenzi Monster Hunter World jsme vám přinesli i na PC Tuningu. Hra si od nás odnesla skvělých 8/10 s tím, že Lucie Jiříková ve své recenzi doporučila, abyste si ještě bod přidali, pokud máte kamarády, s nimiž budete hrát.

Monster Hunter World je akční RPG východního střihu. V podstatě celé se točí okolo lovení roztodivných příšer, přičemž jsou klíčové samotné souboje, ale také to, jak se na ně připravíte (jaké náboje a pasti si seženete, jaké lektvary vyrobíte, zdali správně odhadnete slabiny nepřítele atd.).

Na serveru Metacritics si Monster Hunter World vysloužila hodnocení 88%/5,2b (PC verze), 90%/7,8b (PS4 verze), resp. 90%/7,2b (Xbox One verze).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama