divaci-internetove-televize-kuki-si-zdarma-rozbali-kolekci-stovek-filmu-na-cele-vanoce
Novinka Divácí internetové televize Kuki si zdarma rozbalí kolekci stovek filmů na celé Vánoce

Divácí internetové televize Kuki si zdarma rozbalí kolekci stovek filmů na celé Vánoce

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 11. 2019 18:30

Sága Star Wars, klasika Velký Gatsby, nebo české generační drama Bába z ledu. Internetová televize Kuki připravila pro své zákazníky vánoční nadílku v podobě stovek filmů napříč žánry. Vánoční balíčky jsou pro nové i stávající zákazníky zcela zdarma a diváci si je mohou postupně rozbalovat už od první adventní neděle 1. prosince.

Reklama

Adventní kolekce filmů a pohádek není potřeba samostatně objednávat nebo nastavovat. Každý divák ji najde automaticky ve své Kuki na předních pozicích sekce Seriály. „Každou adventní neděli zpřístupníme další balíček s filmy konkrétních žánrů. Hned 1. prosince to budou české filmy, 8. prosince akční filmy, 15. prosince komedie a romantika a 22. prosince se můžou nejen děti těšit na české a animované pohádky,“ popisuje vedoucí prodeje Kuki Vladimír Tovarňák.

Divácí internetové televize Kuki si zdarma rozbalí kolekci stovek filmů na celé Vánoce
i Zdroj: PCTuning.cz

V nabídce se objeví nestárnoucí klasiky jako krotitelé duchů, Pulp Fiction, nebo série Bondovek a filmů s Jean Paulem Belmondem, ale i úspěšné filmy posledních let jako Malý princ nebo Hotel Transylvania. Celkem si diváci vyberou z 360 filmů. Ani filmoví fanoušci, kteří přes svátky nebudou mít čas relaxovat, o své oblíbené filmy nepřijdou. Kuki adventní nabídka zůstane k dispozici až do 26. ledna.

Filmové balíčky Kuki nabízí pro své zákazníky jako dárek. Kolekce žánrů jsou proto dostupné i klientům, kteří běžně nemají zaplacenou službu Navíc seriály. Jediná podmínka je mít zpřístupněný kanál, ze kterého je nahrávka pořízena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama