grafika-hry-fallout-4-na-pc-nejlepsi-na-druhem-miste-verze-pro-xbox-one-ps4-posledni
Novinka Grafika hry Fallout 4 na PC nejlepší, na druhém místě verze pro Xbox One, PS4 poslední

Grafika hry Fallout 4 na PC nejlepší, na druhém místě verze pro Xbox One, PS4 poslední

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

27. 11. 2015 14:00 21

Ačkoliv nejnovější RPG od Bethesdy neoplývá zrovna prvotřídní grafikou, nelze mu upřít, že v některých momentech vypadá prostě kouzelně. Samozřejmě, verze pro počítače je o několik řádů vypiplanější, ovšem ani verze pro stávající generaci konzolí nevypadá zle – alespoň v rámci dané platformy. To asi nikoho nepřekvapí. 

Reklama

Poměrně překvapivé je ale zjištění, že grafika hry Fallout 4 je v některých momentech (alespoň pocitově) pohlednější na konzoli Xbox One.

Vzdálenost vykreslování, kvalita textur a další prvky jsou sice pro Xbox One a PlayStation 4 stejné, nicméně konzole od Microsoftu nabízí některé pokročilé detaily, jako jsou kaluže na zemi atd. Konzole Xbox One je přitom výkonnostně slabší, o čemž svědčí nejen hardwarová konfigurace, ale také grafické kvality ostatních her.

Posuzovat kvalitu grafiky, zvlášť v rychlých sekvencích, může být zrádné. Nicméně chybějící louže na zemi už hře nikdo neodpáře. Nebo se vám více líbí grafika PlayStation 4? A jak jste s Falloutem 4 spokojeni? Dejte nám vědět v diskuzi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama