grunex-predstavuje-lan-turnaje-v-legendarnich-hrach
Novinka Grunex představuje LAN turnaje v legendárních hrách

Grunex představuje LAN turnaje v legendárních hrách

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 2. 2011 13:06 3

Naši nejlepší progaměři si to mezi sebou rozdají ve Vietcongu a prvním dílu série Call of Duty.

Reklama

Herní portál Grunex se několikrát do roka zaměřuje také na pořádání turnajů ve starších hrách, které většině z nás už chytají jen prach na poličce, ale přesto jsou ještě velké komunity, které se těmito hrami baví. V dnešní zprávě vám představíme LAN turnaje ve hrách Vietcong a Call of Duty 1. Tyto dvě dnes již legendární hry se v české komunitě drží jako naprostá stálice a každá akce v nich tak znamená velký úspěch. Grunex si pro hráče právě těchto akčních her připravil dva prestižní LAN turnaje, které se uskuteční vždy v pražské herně BattleZone.

Hru Vietcong můžeme myslím s klidem řadit společně s Mafií mezi nejpovedenější a nejhranější hry, které kdy čeští vývojáři vytvořili. První turnaj, který vám představím je Intel Grunex Vietcong LAN #3, ve které se hráči poperou o lákavé peněžní odměny a věcné ceny. Ti nejlepší si navíc odnesou také roční předplatné herního magazínu LEVEL. Třetí pokračování Vietcong LAN se uskuteční 12.února a ukázat na ní by se měla téměř kompletní domácí špička.

Grunex představuje LAN turnaje v legendárních hrách
i Zdroj: PCTuning.cz

Hráči současně se spuštěním registrací mohli hlasovat, zda-li se turnaj uskuteční v pražské či brněnské herně. Valná většina ovšem hlasovala právě pro pražskou hernu, fanoušci této hry se tak sjedou právě tam. O popularitě Vietcongu svědčí předchozí ročníky.

Grunex představuje LAN turnaje v legendárních hrách
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro další skupinu „pamětníků“ si Grunex připravil na termín 12. března LAN turnaj s názvem MSI Call of Duty 1 LAN. První díl slavné série Call of Duty vyšel v roce 2003 a vlastně tím většinu svých novějších dílů předurčil k úspěchu. Také tento LAN turnaj je otevřen pro 16 týmů a uskuteční se opět v pražské herně Battlezone. Poslední větší turnaj v této staré hře se konal více jak před rokem, a proto se počítá s účastí téměř všech českých legend, populárních hráčů a týmů.

V různých týmech tak můžete vidět i hráče, kteří momentálně září již v mladších dílech Call of Duty, což již teď zaručuje kvalitní podívanou. Za zmínku jistě stojí, že první tým si odnese originální dresy a kšiltovky světoznámé herní organizace Fnatic.MSI. Více informací o tomto turnaji naleznete zde. Nezapomeňte, že již tuto sobotu 5. února se bude konat MSI Grunex Call of Duty 4 LAN na tradičním místě v pražské herně BattleZone.

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama