hackeri-z-anonymous-5-listopadu-znici-facebook-mozna
Novinka Hackeři z Anonymous 5.listopadu zničí Facebook. Možná…

Hackeři z Anonymous 5.listopadu zničí Facebook. Možná…

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 8. 2011 11:45 29

Známí hackeři se chystají zaútočit na fenomén Facebook. Upozorňují na rizika jeho používání a pokládají ho za jednu z největších hrozeb současnosti.

Reklama

Hackeři ze skupiny Anonymous nejsou žádní nezdárci, vždyť sami o sobě prohlašují „We are Legion“ (Jsme legie). Po úspěšných útocích na Visa, Mastercard nebo PayPal, se jim nedávno podařilo úspěšně vniknout i do sítě NATO a získat přibližně 1 GB důvěrných dat.

Jenže i to je jim - zdá se - málo a tak nyní ohlásili, že 5. listopadu podniknou masivní útok na sociální síť Facebook. Na webu se v minulých hodinách objevilo video s jasným poselstvím – zničíme Facebook. V něm uživatele varují před riziky používání této sítě a upozorňují např. na nemožnost smazat kompletně účet. „Facebook o vás ví více než vaše rodina,“ hlásají.

Kromě toho upozorňují také na jeho možné napojení na americké tajné služby, což dříve tvrdil i Julian Assagne. V rozhovoru pro Russia Today tenkráte uvedl, že „sociální síť Facebook je nejděsivější špionážní nástroj, který kdy byl vynalezen“.

Pokud přiložené video shlédnete do konce, uslyšíte výhružku: „Máme právo na to, abychom nežili jako otroci. 5. listopadu 2011, jsme Anonymous, jsme legie, neodpouštíme, nezapomínáme, očekávejte nás.“ Je ale dost dobře možné, že si z nás jménem Anonymous někdo vystřelil, neboť hackeři na Twitteru tvrdí, že video není jejich dílem a žádný takový útok neplánují.

Hackeři z Anonymous 5.listopadu zničí Facebook. Možná…
i Zdroj: PCTuning.cz

Nebylo by to poprvé, nedávno na jejich web zaútočila turecká skupina AKINCILAR, která pozměnila jejich logo a vzkázala jim, aby zalezli zpět do svých „psích boud.“

Zdroj: Unitedtechguys

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama