Half-Life 2 RTX se připomíná novým trailerem z lokace Nova Prospekt
i Zdroj: Nvidia geforce
Novinka Half-Life 2 RTX se připomíná novým trailerem z lokace Nova Prospekt

Half-Life 2 RTX se připomíná novým trailerem z lokace Nova Prospekt

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

3

Už jste na to zapomněli, že? Vývoj Half-Life 2 RTX ale pokračuje a máme tu další ukázku, jak bude vypadat. A je to proti originálu sakra velký skok vpřed.

Reklama

Half-Life 2 samozřejmě představovat nepotřebuje. V listopadu už to bude 20 let, co tahle geniální akce dobyla svět. A s nástupem ray tracingu bylo prakticky jasné, že HL 2 nezůstane mimo. Hlavně poté, co NVIDIA vynalezla a vypustila mezi lid svůj technologický projekt RTX Remix, díky kterému lze naroubovat ray tracing do jakékoli DX8/9 hry, včetně mnoha dalších úprav. Ostatně o remixovaném HL 2 jsme už psali před půl rokem. A nyní je tu nová ukázka, kterak vývoj pokročil.

Podívejte se, jak byla vyleštěna a vycíděna lokace Nova Prospekt. A nejen o reálné nasvícení, ale vyšperkovány byly objekty, geometrie, efekty, dodány techniky jako „Ray Reconstruction“, DLSS 3.5, Reflex, prostě veškeré moderní sereptičky pro naši potěchu. Na projektu pracuje Orbifold Studios složené z vývojářů pracujících například na Half-Life 2: VR nebo Project 17. A stále hledají nové talenty, takže račte přiložit ruku k dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama