headset-asus-rog-strix-fusion-500-v-prodeji
Novinka Headset Asus ROG Strix Fusion 500 v prodeji

Headset Asus ROG Strix Fusion 500 v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 2. 2018 15:00 8

Herní headset Strix Fusion 500 by měl nabídnout hráčům prémiové funkce a audio výkon na vysoké úrovni. Jedná se navíc o první náhlavní soupravu vybavenou RGB osvětlením, které lze synchronizovat s jinými náhlavními soupravami, což umožňuje herním týmům vyjádřit vlastní jednotný styl během herních LAN maratonů a turnajů.

Reklama

Podle výrobce headset poskytne hráčům velmi věrný herní zvuk zásluhou integrovaného digitálně analogového převodníku (DAC) ESS 9018. Asus tvrdí, že nabízí kvalitní zpracování zvuku s 24 bity/96 kHz s bezztrátovým přehráváním, dynamickým rozsahem a minimálním zkreslením zvuku. K dispozici je i zesilovač ESS Saber 9601K a prémiové 50mm měniče Essence se vzduchotěsným designem. Sluchátka generují navíc i virtuální prostorový zvuk 7.1.

Na levém vnějším sluchátku je hráčům k dispozici velký dotykový panel, který jim umožňuje okamžité ovládání hlasitosti a přístup k dalším nastavením zvuku, aniž by museli opustit hru. Headset je také vybaven měkkými náušníky ROG Hybrid, které kombinují zvukotěsnou umělou kůži z proteinových vláken a prodyšnou síťovinu, takže se mají pohodlně nosit.

Jedním z taháků ROG Strix Fusion 500 je nastavitelné osvětlení Aura RGB, které dovoluje hráčům vybrat si ze tří přednastavených světelných efektů – statickým, pulzujícím a barevným cyklem – a to pomocí mobilní aplikace Aura Headset. Se softwarem Aura PC lze navíc zvolit ještě jeden přídavný světelný efekt, který se mění v závislosti na rytmu právě přehrávané hudby. Headset disponuje také technologií Aura Sync, která umožňuje synchronizaci osvětlení s dalšími podporovanými produkty ROG.

Asus ROG Strix Fusion 500 se v Česku prodává za 4599 Kč s DPH.

Headset Asus ROG Strix Fusion 500 v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama