huawei-ma-nejlepsi-fotomobil-na-svete-mate-30-pro-je-vyjimecny
Novinka Huawei má nejlepší fotomobil na světě, Mate 30 Pro je výjimečný

Huawei má nejlepší fotomobil na světě, Mate 30 Pro je výjimečný

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 9. 2019 17:30

Společnost Huawei se díky svému nejnovějšímu smartphonu Mate 30 Pro opět vyšvihla na nejvyšší příčku žebříčku DxOMark. Špičkový model Mate 30 Pro získal nejvyšší hodnocení a dosáhl tak na rekordní počet 121 bodů, což je o 4 body více, než má druhý smartphone v pořadí. Ke skvělému výsledku mu dopomohla inovativní kamera SuperSensing Cine.

Reklama

Celkový počet 121 bodů se skládá z dosaženého skóre focení a natáčení. Huawei Mate 30 Pro získal skvělých 131 za parametry v oblasti focení. V oblasti natáčení videí dosáhl na 100 bodů.

Podle zprávy DxOMark disponuje model Mate 30 Pro několika mimořádně silnými stránkami. Není překvapením, že se jedná hlavně o noční focení, ve kterém excelovaly už vynikající modely Mate 20 Pro a P30 Pro. Výborné výsledky dosahuje král fotosmartphonů také v expozici a v možnostech přiblížení. Širokoúhlý fotoaparát patří také k úplné špičce.

Ocenění opět potvrzuje, že modely Huawei přepisují možnosti fotografie, posouvají limity focení na další úroveň a zvyšují laťku pro své konkurenty. Kompletní rozborku fotoaparátu Huawei Mate 30 najdete na stránkách DxOMark.

Huawei má nejlepší fotomobil na světě, Mate 30 Pro je výjimečný
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama