huawei-oznamil-slevy-na-black-friday-vybere-si-kazdy
Novinka Huawei oznamil slevy na Black Friday. Vybere si každý

Huawei oznamil slevy na Black Friday. Vybere si každý

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 11. 2019 11:30

Huawei spustil od pondělí na svém e-shopu nabídku Black Friday. Dvoutýdenní akce, ve které mohou zákazníci pořídit prémiové produkty, jako např. špičkový telefon Mate 20 Pro, potrvá až do 1. prosince.

Reklama

Kromě výrazných slev se mohou návštěvníci e-shopu těšit i na dárky k nákupu. Největším lákadlem je především loňská vlajková loď Mate 20 Pro za 12 999 Kč, ke které zdarma dostanou tablet MediaPad T3 7. Zajímavé je i trio produktů Huawei MateBook D s batohem a bluetooth myší za 16 999 Kč.

Huawei oznamil slevy na Black Friday. Vybere si každý
i Zdroj: PCTuning.cz

Zákazníci jistě ocení také smartphone Huawei P20 s dárkem v podobě chytré váhy, a to za cenu 7 999 Kč. Obě generace chytrých hodinek Watch GT jsou k dostání se slevou, k letošní verzi navíc Huawei přidá další řemínky jako dárek. Každý nový telefon, který není součástí nabídky Black Friday, doplní Huawei o ochranné pouzdro, vybrané příslušenství pak zlevní o 50 %.

Nabídka se obmění příští týden. Od 25. listopadu 2019 koupí zákazníci Huawei P30 Pro s pouzdrem s krystaly Swarovski, které je horkou novinkou na e-shopu. Těšit se mohou i na Huawei P20 lite, či Y6 prime 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama