ke-stazeni-jsou-game-ready-ovladace-pro-wolfenstein-youngblood-a-geforce-rtx-2080-super
Novinka Ke stažení jsou Game Ready ovladače pro Wolfenstein: Youngblood a GeForce RTX 2080 SUPER

Ke stažení jsou Game Ready ovladače pro Wolfenstein: Youngblood a GeForce RTX 2080 SUPER

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 7. 2019 10:00

Společnost Nvidia vydala Game Ready ovladače pro Wolfenstein: Youngblood, které zároveň přinášejí podporu pro GeForce RTX 2080 SUPER. Jde také o nejlépe optimalizované ovladače pro Madden NFL 20 a Wolfenstein: Cyberpilot, který zároveň podporují tři nové monitory kompatibilní s technologií G-SYNC.

Reklama

Ve zprávě, která nám přistála v redakční poště, firma také upozorňuje na zajímavou bonusovou akci. Ta spočívá v tom, že při koupi vybraných modelů GeForce RTX 2080 SUPER i dalších grafik ze série RTX, případně jimi osazených počítačů nebo notebooků, dostanou hráči jako dárek hry Control a Wolfenstein: Youngblood v celkové hodnotě 90 dolarů

Nvidia také oznámila, že testování a validaci v rámci programu G-SYNC Compatible splnily tři další monitory. Jedná se o modely AOC AG272FCX6, AOC AG272FG3R a HP 24X. Společnost prostřednictvím tohoto programu spolupracuje s OEM výrobci, aby zaručila kvalitní zážitek ze hraní na monitorech s podporou protokolu Adaptive-Sync. Ty, které procesem úspěšně projdou, jsou pak označeny jako „G-SYNC Compatible“.

Kompletní nabídka monitorů G-SYNC Compatible je dostupná zde. Nové ovladače GeForce Game Ready 431.60 WHQL stahujte odsud.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama