lenovo-aktualizuje-radu-notebooku-thinkpad
Novinka Lenovo aktualizuje řadu notebooků ThinkPad

Lenovo aktualizuje řadu notebooků ThinkPad

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 5. 2010 09:00 3

Lenovo rozšiřuje svoji nabídku přenosných počítačů určených pro náročné uživatele o několik novinek.

Reklama

Na našem trhu budou nově k dispozici ultrapřenosný notebook ThinkPad X201, který představuje kombinaci tenkého, lehkého a zároveň výkonného přenosného počítače, dále notebook ThinkPad X201s, nejtenčí a nejlehčí ThinkPad, a inteligentní tablet pro podnikové uživatele X201.

Při taktu vyšším než tři gigahertzy a hmotnosti od 1,3 kg nabízí ThinkPad X201 ve velmi tenkém a lehkém provedení vysoký výkon. Lenovo optimalizovala nový ThinkPad X201 bez jakýchkoliv ústupků. Navzdory tomu X201 dosahuje velmi dlouhé doby provozu na baterie, a to až 11 hodin. Nový ThinkPad X201s, bojovník muší váhy řady X, pak váží od 1,1 kg a uživatel s ním může pracovat až 12 hodin.

Lenovo aktualizuje řadu notebooků ThinkPad
i Zdroj: PCTuning.cz

Optimalizací se dočkal i tablet ThinkPad X201 určený speciálně pro podnikatelský sektor. Na rozdíl od tabletů určených pro koncové spotřebitele nabízí tablet X201 - 12,1palcový kapacitní multidotykový displej s aplikací Lenovo SimpleTap, která používání tohoto displeje výrazně zjednodušuje. Operační systém Microsoft Windows 7 Pro optimalizovaný pro ovládání dotykemMultitasking s podporou technologií Flash a Java. Nejnovější procesory Intel Core. Široký pozorovací úhel displeje až 185 stupňů. Nástroje pro zabezpečení včetně čtečky otisků prstů, technologie zabraňující krádeži a samošifrovací pevné disky.

Lenovo aktualizuje řadu notebooků ThinkPad
i Zdroj: PCTuning.cz

Mikrofon s potlačením šumu, stereofonní reproduktory, 2.0megapixelová kamera, 54mm ExpressCard slot pro čtečku čipových karet, TV tuner, FireWire a další zařízení. Připojení přes WiMAX, 3G, WiFi, Bluetooth a gigabitový Ethernet. Volitelně DVD mechaniku připojitelnou pomocí UltraBase nebo USB portu a ozšiřitelnost až na 8 GB operační paměti, více USB portů, slot pro 54mm Express Card a další.

Zdroj: TZ Lenovo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama